Arttu Vallenius

Speakersforum, Useita paikkakuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan katso lisätiedot
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Arttu Vallenius

Arttu Vallenius

Turvallisuus- ja asiakaspalvelutyön laaja-alainen osaaja

Arttu Vallenius on turvallisuus- ja asiakaspalvelutyön laaja-alainen osaaja. Hänen luentonsa ja koulutuksensa tunnetaan käytännön sekä teorian viihdyttävinä yhdistelminä. Tapahtumissa jokainen aihe viedään osallistujien iholle siten, että oppien vieminen käytäntöön on mahdollista ilman kitkaa.

Arttu toimii tällä hetkellä turvallisuusalan opettajana, johon hänet valittiin kymmenen rikospoliisina ja viiden psykiatrisena hoitajana vietetyn vuoden jälkeen. Ennen opettajaksi siirtymistä Arttu toimi kyberturvakonsulttina. Tässä toimenkuvassa hän koulutti yritysten henkilöstöä toimimaan yhdessä kriisi- ja uhkatilanteissa ja tämä näkyy hänen yhteisöille vedetyissä koulutuksissa. Hän on toiminut myös poliisikokelaiden koulutuksessa luennoitsijana, jossa aiheena on ollut haastavien tilanteiden hallinta puhumalla.

Asiakastyössä, jossa kohdataan epätavallisesti käyttäytyviä ihmisiä, tarvitaan ammattimaista, maanläheistä otetta. Näiden taitojen kouluttamisessa Arttu on Suomen parhaita. Asiakkaiden haastava käyttäytyminen, kuten myös mielenterveysongelmista kärsivät tai päihteiden käyttäjät ovat asiakaspalvelutyön arkipäivää. Oikeilla reagointi- ja asiakaspalvelumalleilla on mahdollista pitää asiakastyytyväisyys sekä henkilöturvallisuus hyvänä. Sen tähden koulutukset ovat laadittu sisällöltään siten, että ne vastaavat täsmällisesti asiakkaan käytännön tarpeisiin.

Arttu puhuu mm. seuraavista aiheista:

  • Vuorovaikutus haastavassa asiakastilanteessa
  • Puhumalla rauhoittelu
  • Taktinen puhuttaminen
  • Uhkauksen riskiarvio

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Arttu Vallenius, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Speakersforum
Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...

Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu