Arttu Vallenius

Speakersforum
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Puhuja
Arttu Vallenius

Arttu Vallenius

Arttu Vallenius on turvallisuus- ja asiakaspalvelutyön laaja-alainen osaaja. Hänen luentonsa ja koulutuksensa tunnetaan käytännön sekä teorian yhdistelminä. Tapahtumissa jokainen aihe viedään osallistujien iholle siten, että oppien vieminen käytäntöön on mahdollista ilman kitkaa.

Arttu toimii tällä hetkellä turvallisuusalan opettajana, johon hänet valittiin kymmenen rikospoliisina ja viiden psykiatrisena hoitajana vietetyn vuoden jälkeen. Ennen opettajaksi siirtymistä Arttu toimi kyberturvakonsulttina. Tässä toimenkuvassa hän sekä testasi, että koulutti yritysten resilienssiä. Hän on toiminut myös poliisikokelaiden koulutuksessa luennoitsijana ja aiheina ovat olleet pääasiassa haastavat asiakastilanteet.

Työssä, jossa kohdataan epätavallisesti käyttäytyviä ihmisiä, tarvitaan puhujalta maanläheistä otetta. Tässä Arttu on taitava. Persoonallisuushäiriöt, mielenterveysongelmat, aggressiivisuus, päihteiden käyttö sekä dementia ovat jokaiselle jollakin tavoin tuttuja. Vaan tiedätkö miten toimit kohdatessasi aggressiivisen päihteiden käyttäjän työelämässä tai vapaa-ajalla? Millaista elekieltä käytät ja miten puhut mielenterveysongelmaiselle? Oletko koskaan kokeillut skitsofreniasimulaattoria? Se auttaa ymmärtämään tätä vaikeaa sairautta.

Artun tavoitteena on pitää asiakastyytyväisyys sekä henkilöturvallisuus erinomaisena. Sen tähden luennot ovat laadittu sisällöltään siten, että ne ovat täyttä asiaa, käytäntöä ja viihdyttävyyttä unohtamatta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Arttu Vallenius, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.

Speakersforum

Speakersforum – puhuminen muuttaa maailmaa!

Speakersforum on Suomen johtava puhujatoimisto ja vaikuttavan puhujasisällön tuottamiseen erikoistunut yritys. Speakersforumin tarjonnasta löydät tapahtumaanne sopivat puhujat, juontajat ja valmentajat. Uskomme, että vaikuttava puhe jakaa tietoa, herättää uusia ajatuksia, synnyttää vuorovaikutusta ja sytyttää kipinän muutokseen. Ydinosaamistamme on tarjota tapahtumiin räätälöityä,...


Lue lisää kouluttajasta Speakersforum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Speakersforum

Keilaniementie 1 C
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.speakersforum.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää puhujasta? Täytä yhteystietosi, niin Speakersforum ottaa sinuun yhteyttä.