Painelaitefoorumi

Taitotalo, paikassa Tampere
Kesto
2 päivää
Hinta
1 290 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 290 EUR)
Seuraava toteutus
21 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
2 päivää
Hinta
1 290 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 290 EUR)
Seuraava toteutus
21 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Oletko valmis? Ilmoittaudu koulutukseen!

Painelaitefoorumi

Taitotalo

Painelaitteiden suunnittelulle, valmistukselle ja käytölle asetetaan yleisiä ja yksityiskohtaisia vaatimuksia lainsäädännön ja standardien kautta. Painelaitteet ovat keskeinen osa energian tuotantoa ja prosessiteollisuutta. Painelaitefoorumi on teollisuuden ja voimalaitosten sekä yhdyskuntatekniikan painelaitteiden parissa työskenteleville alan asiantuntijoille tarkoitettu ajankohtaistilaisuus.

Vihreä siirtymä vaikuttaa kaikkiin teollisiin prosesseihin tulevien vuosien aikana. Foorumissa käydään läpi tänä vuonna siirtymän aiheuttamia vaikutuksia ja haasteita teollisuuteen ja energiantuotantoon. Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua samalla Energia 2024 -messuihin. Tule tapaamaan kollegoita ja luomaan uusia tuttavuuksia. Paikalla ovat päättäjät, asiantuntijat ja ammattilaiset. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

21 lokakuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Tampere
  • suomi

Kohderyhmä

Painelaitefoorumi on teollisuuden ja voimalaitosten sekä yhdyskuntatekniikan painelaitteiden parissa työskenteleville kunnossapitäjille, käytönvalvojille, käytönjohtajille, voimalaitospäälliköille, huoltopäälliköille, tarkastajille ja alan asiantuntijoille tarkoitettu tilaisuus, jossa käydään läpi alan ajankohtaisia kysymyksiä eri sidosryhmien edustajien puheenvuoroissa. 

Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo on Suomen suurin aikuisten ammatillinen kouluttaja ja yritysten kumppani. Laitamme likoon kaiken kokemuksemme, koulutamme ja valmennamme rohkeita työelämän osaajia.  Taitotalon koulutukset ja valmennukset on suunniteltu siten, että opiskelu on yhdistettävissä kiireiseenkin elämänrytmiin. Koulutusta on päivisin, iltaisin sekä verkossa. Lähikoulutuksia...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu