Pätevöityneen kosteuden mittaajan (PKM) tentti

Taitotalo
Yhteenveto
1 päivä
395 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 395 EUR)
Koulutus
Helsinki

Alkavat koulutukset
Helsinki
395 EUR
31.3.2023

Helsinki
395 EUR
26.5.2023

Helsinki
395 EUR
25.8.2023

Helsinki
395 EUR
25.10.2023
Taitotalo

Pätevöityneen kosteuden mittaajan (PKM) tentti

Finanssiala ry valvoo kosteuden mittaajan tutkinnon suorittamista. Tutkinnon tarkoituksena on pätevöittää tekemään luotettavia kosteusmittauksia erilaisiin rakennusalan tarpeisiin. Tentti on osa Suomen Finanssiala ry:n ja Taitotalon laatimaa kosteuden mittaajan pätevöitymiseen tähtäävää koulutusohjelmaa ja pätevyysjärjestelmää.

Koulutuksen, tentin, neljä näyttötyötä ja aiemman toiminnan kohdelistan hyväksytysti suorittanut on oikeutettu käyttämään Pätevöitynyt kosteuden mittaaja PKM -nimikettä. PKM-rekisteri: kosteudenmittaajan-tutkinnon-suorittaneet-pkm.pdf

Toteutus

Tentti toteutetaan klo 9-12. Tenttiaika on kaksi tuntia aloituksesta. Ei lounastaukoa. Tentin tulos ilmoitetaan tasapuolisuuden takaamiseksi kaikille osallistuneille yhtä aikaa sähköpostilla. Puhelintiedusteluihin ei vastata.

Kenelle

Pätevöityneen kosteuden mittaajan PKM tenttiin voivat osallistua henkilöt, jotka ovat suorittaneet Pätevöityneen kosteuden mittaajan PKM- koulutusohjelman Taitotalossa.

Tenttimaksu sisältää aamukahvin, tenttitilaisuuden, tentin tarkastuksen ja tuloksen ilmoittamisen sähköpostilla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pätevöityneen kosteuden mittaajan (PKM) tentti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pätevöityneen kosteuden mittaajan (PKM) tentti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Pätevöityneen kosteuden mittaajan (PKM) tentti täytä seuraavat tiedot: