Pätevöityneen kosteuden mittaajan (PKM) ylläpitokoulutus, ilmanvaihtojärjestelmät

Taitotalo
Yhteenveto
1 päivä
450 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 450 EUR)
Koulutus
Verkossa

Alkavat koulutukset
Verkossa
450 EUR
26.4.2023

Verkossa
450 EUR
13.9.2023

Verkossa
450 EUR
14.11.2023
Taitotalo

Pätevöityneen kosteuden mittaajan (PKM) ylläpitokoulutus, ilmanvaihtojärjestelmät

Koulutus on tarkoitettu pätevöityneille kosteuden mittaajille PKM ja Eurofins rakenteiden kosteuden mittaajille, jotka haluavat ylläpitää osaamistaan ja pätevyytensä. Koulutuksessa käsitellään ilmanvaihtojärjestelmiä, niiden toimintaa ja IV-mittauksia.

Pätevöityneen kosteuden mittaajan PKM ylläpitokoulutus tulee suorittaa viiden vuoden kuluessa pätevyyden myöntämisestä tai nimike menetetään. Eurofins rakenteiden kosteuden mittaajan pätevyyden uusiminen edellyttää täydennyskoulutusta kolmen vuoden välein.

Ohjelmassa

  • Ajankohtaiset asiat
  • Ilmanvaihdon perusteet
  • Erilaiset ilmanvaihtojärjestelmät
  • Asetukset ja ohjeet
  • IV-mittaus ja pöytäkirja

Koulutuksesta hyötyvät

henkilöt, jotka ovat suorittanet Finanssiala ry:n perustaman pätevöitynyt kosteuden mittaaja PKM -tutkinnon tai Eurofins kosteuden mittaajan henkilösertifikaatin.

Koulutus sopii myös märkätilatöiden valvojille sertifikaatin ylläpitokoulutukseksi.Koulutus on hyödyllinen myös rakentamisen, talotekniikan ja kiinteistöjohtamisen asiantuntijoille, tilaajille, työnjohtajille, valvojille, suunnittelijoille, urakoitsijoille, (teknisille) isännöitsijöille ja kiinteistöpäälliköille.

Koulutus toteutetaan etäkoulutuksena teamsillä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Pätevöityneen kosteuden mittaajan (PKM) ylläpitokoulutus, ilmanvaihtojärjestelmät, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Pätevöityneen kosteuden mittaajan (PKM) ylläpitokoulutus, ilmanvaihtojärjestelmät? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Pätevöityneen kosteuden mittaajan (PKM) ylläpitokoulutus, ilmanvaihtojärjestelmät täytä seuraavat tiedot: