Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? 🧩 Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto, rakennustyömaan työnjohdon osaamisala

Taitotalo
Yhteenveto
n. 1-1,5 vuotta
   
Helsinki
Tutkinto
Taitotalo

Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto, rakennustyömaan työnjohdon osaamisala

Tutkinto (REAT) on tarkoitettu työnjohtotehtävissä toimiville ja työnjohtotehtäviin aikoville rakennusalan ammattilaisille, joilla on osaamista ja kokemusta rakennustyömaan työnjohtotehtävistä sekä riittävän pitkä työkokemus alalta. Seuraava aloitus 18.1.2022.

Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa rakennustuotantoalaa harjoittaville yrityksille työnjohtajia rakennustyömaiden johtamiseen, tai tarjota mahdollisuus syventää rakennusprojektien hallintaan liittyvää ammattitaitoa tasolle, joka takaa asiakaslähtöisen ja sujuvan prosessinhallinnan.

Koulutukseen osallistuvalla tulee olla rakennustuotantoalan työpaikka, jossa hän voi tehdä tutkintoon liittyvät näytöt työnjohtajana toimimisesta.

Tutkinnon suorittaneella on rakennustuotannon työnjohtajalta tai siihen rinnastettavassa työtehtävässä edellytettävä ammattitaito. Tutkinnon suorittanut osaa toimia vaativissa esimiestehtävissä ja johtaa työn toteutusta omalla rakentamisen vastuualueellaan.

Rakennustyömaan työnjohdon osaamisalan suorittanut voi toimia työnjohtajana, siihen rinnastettavassa työtehtävässä tai yrittäjänä eri toimialoilla. Toimialoja ovat talonrakentaminen, infra ja talotekniikka. Työnjohdon osaamisalan tyypillisiä työtehtäviä ovat työnjohtajana tai työmaainsinöörinä toimiminen.

Tutkinnon rakenne

Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto koostuu yhdestä pakollisesta ja neljästä valinnaisesta tutkinnonosasta.

Pakollinen osa
2.1. Rakennustyömaan osan kokonaisuuden hallinta 80 osp

Valinnaiset osat, joista on valittava neljä
2.2. Rakennustyömaan osan hankintojen ja logistiikan hallinta 25 osp
2.3. Rakennustyömaan osan suunnittelun ohjaus  25 osp
2.4. Kosteusvaurion korjaustyönjohtajana toimiminen  25 osp
2.5. Rakennusfysiikan, sisäympäristön ja talotekniikan perusteiden hallinta  25 osp
2.6. Rakennustyömaan osan olosuhteiden hallinta  25 osp
2.7. Rakenteiden tuennan ja jäykistämisen hallinta  25 osp
2.8. Rakennustyömaan osan rakennus- ja talotekniikan yhteensovitus  25 osp
2.9. Rakennustyömaan osan tehtäväsuunnittelu  25 osp
       Tutkinnon osa toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta  25 osp

Lisätietoa tutkinnon perusteista.

Tutkintokoulutus

Opiskelijan aiemmin hankkima osaaminen vaikuttaa tutkintokoulutusten kestoon. Tutkinnon suorittamispolku ja -aika ovat yksilöllisiä, keskimääräinen kesto yleensä 1–1,5 vuotta.

Katso lisää ammatillisen tutkinnon suorittamisesta.

Opiskelijaksi soveltuminen

Opiskelijaksi valintaan vaikuttavat seuraavat seikat:

  • Työpaikka todetaan yhdessä työnantajan ja opiskelijaksi hakeutuvan kanssa sellaiseksi, että siellä voi suorittaa rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinnon näytöt, ja opiskelija pääsee tekemään näyttöjen edellyttämiä töitä työnjohtajana.
  • Opiskelijaksi hakevalla tulee olla 3–5 vuoden kokemus rakennusalan työtehtävistä ja mielellään rakennusalan perustutkinto suoritettuna.

Koulutusmuoto ja opiskelijamaksu

  • Koulutustoteutus Helsingissä oppisopimuksella, opiskelijamaksu on 1 090 €.

Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä. Yritykselle oppisopimus on maksuton. Lue lisää oppisopimuksesta.

Jannen tarina Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinnon suorittamisesta. Lue

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto, rakennustyömaan työnjohdon osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto, rakennustyömaan työnjohdon osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Maailman parasta johtamista!

Tule oppimaan SLII®-mallin myötä maailman parasta johtamista! Seuraavat verkkovalmennukset alkavat 14.12.2021 ja 8.3.2022. 

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto, rakennustyömaan työnjohdon osaamisala täytä seuraavat tiedot: