Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto, Rakennustyömaan työnjohdon osaamisala

Taitotalo
Yhteenveto
1–1,5 vuotta
jatkuva haku
suomi
   
Helsinki
Työelämän tutkinnot
Taitotalo

Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto, Rakennustyömaan työnjohdon osaamisala

Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa rakennustuotantoalaa harjoittaville yrityksille työnjohtajia rakennustyömaiden johtamiseen tai tarjota mahdollisuus syventää rakennusprojektien hallintaan liittyvää ammattitaitoa tasolle, joka takaa asiakaslähtöisen ja sujuvan prosessinhallinnan.

Koulutukseen osallistuvalla tulee olla rakennustuotantoalan työpaikka, jossa hän voi tehdä tutkintoon liittyvät näytöt työnjohtajana toimimisesta.

Tutkinnon suorittaneella on rakennustuotannon työnjohtajalta tai siihen rinnastettavassa työtehtävässä edellytettävä ammattitaito. Tutkinnon suorittanut osaa toimia vaativissa esimiestehtävissä ja johtaa työn toteutusta omalla rakentamisen vastuualueellaan

Rakennustyömaan työnjohdon osaamisalan suorittanut voi toimia työnjohtajana, siihen rinnastettavassa työtehtävässä tai yrittäjänä eri toimialoilla. Toimialoja ovat talonrakentaminen, infra ja talotekniikka. Työnjohdon osaamisalan tyypillisiä työtehtäviä ovat työnjohtajana tai työmaainsinöörinä toimiminen.

Tutkinnon rakenne

Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto koostuu yhdestä pakollisesta tutkinnonosasta, ja neljästä valinnaisesta osasta.

Pakollinen osa:

  • 2.1. Rakennustyömaan osan kokonaisuuden hallinta 80 osa

Valinnaiset osat (valittava neljä):

  • 2.2. Rakennustyömaan osan hankintojen ja logistiikan hallinta 25 osp
  • 2.3. Rakennustyömaan osan suunnittelun ohjaus  25 osp
  • 2.4. Kosteusvaurion korjaustyönjohtajana toimiminen  25 osp
  • 2.5. Rakennusfysiikan, sisäympäristön ja talotekniikan perusteiden hallinta  25 osp
  • 2.6. Rakennustyömaan osan olosuhteiden hallinta  25 osp
  • 2.7. Rakenteiden tuennan ja jäykistämisen hallinta  25 osp
  • 2.8. Rakennustyömaan osan rakennus- ja talotekniikan yhteensovitus  25 osp
  • 2.9. Rakennustyömaan osan tehtäväsuunnittelu  25 osp
  • Tutkinnon osa toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta  25 osp

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto, Rakennustyömaan työnjohdon osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tutkinto on tarkoitettu työnjohtotehtävissä toimiville ja työnjohtotehtäviin aikoville rakennustuotantoalan ammattilaisille, joilla on rakennusalan teknikon, insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto tai niihin rinnastettava muuten hankittu osaaminen ja kokemusta rakennustyömaan työnjohtotehtävistä, sekä riittävän pitkä alan työkokemus alalta.

Kustannukset

Oppisopimuksella opiskelijamaksu opiskelijalle on 1090 euroa. Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä. Yritykselle oppisopimus on maksuton. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto, Rakennustyömaan työnjohdon osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto, Rakennustyömaan työnjohdon osaamisala täytä seuraavat tiedot: