Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaareja ja digimessut – maksuton UpSkill-virtuaalitapahtuma on käynnissä, tervetuloa mukaan! 🚀

Rakennusmaalari, pintakäsittelyalan ammattitutkinto oppisopimuksella

Taitotalo
Yhteenveto
60 tuntia
   
Helsinki
Tutkinto
Taitotalo

Rakennusmaalari, pintakäsittelyalan ammattitutkinto oppisopimuksella

Koulutus antaa valmiudet työskennellä alan töissä itsenäisesti tai työryhmän jäsenenä ja asiakaslähtöisesti, pintakäsittelyalan monipuolisissa erilaisissa asiakaskohteissa ja työtehtävissä. Koulutuksen suoritettuasi kykenet itsenäisesti valitsemaan oikeat materiaalit, työvälineet ja työtavat. Ymmärrät työturvallisuuden, taloudellisuuden, asiakaspalvelun ja yrittäjyyden merkityksen. Suoritettavat tutkinnon osat riippuvat omasta taustastasi ja osaamisestasi.

Tutkinnon rakenne

Pintakäsittelyalan ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä.

Pakolliset tutkinnon osat

  • Ensimaalaus 30 osp
  • Huoltomaalaus 60 osp

Valinnaiset osat Taitotalossa

  • Seinäpintojen päällystys, 30 osp
  • Ruiskumaalaus, 30 osp
  • Kuviointimaalaus, 30 osp
  • Märkätilojen laatoitus, 30 osp
  • Puurakenteiden ulkomaalaus, 30 osp
  • Perinnemaalaus, 30 osp
  • Kalustemaalaus, 30 osp

Tietoa ammattitutkinnosta.

Tutkintokoulutus

Tutkintokoulutuksen kesto määräytyy sinun henkilökohtaisten osaamistarpeittesi mukaisesti. Siihen vaikuttavat nykyinen ammattitaitosi, valmiutesi ja mahdollisuutesi osaamisen kehittämiseen sekä tutkinnon suorittamiseen tarvittava osaaminen.

Tutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen, yleensä noin 1 vuotta. Koulutuksen kesto määräytyy koulutuksen alussa laaditun henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan. Suunnitelmassa otetaan huomioon aikaisemmin hankittu osaaminen ja työkokemuksen pituus. 

Oppisopimuskoulutuksessa oppiminen tapahtuu ohjatusti työpaikalla työtehtäviä tekemällä ja niitä täydennetään muissa oppimisympäristöissä tapahtuvalla osaamisen hankkimisella (lähiopetuspäivillä ja verkko-opinnoissa). Koulutuksesi muodostuu monipuolisesti eri opetus- ja oppimismuodoista, joita aktiivisesti yhdistät työhösi. Itsenäisen opiskelun osuus on merkittävä.

Taitotalossa sinulla on mahdollisuus myös kansainväliseen vaihtoon opintojen aikana. 

Tietoa ammatillisesta koulutuksesta.

Opiskelijaksi soveltuminen

Opiskelijalla tulee olla perustutkinto suoritettuna (tai vastaavat taidot ja työkokemus) ja sovittuna työpaikka, joka solmii hänen kanssaan työsopimuksen ja oppisopimuksen. Hyvä fyysinen kunto, ei allergioita, ei korkeanpaikan kammoa. Suomen kielen taidon tulee olla vähintään tasoa B1.1. Opiskelijalla tulee olla työelämävalmiudet ja kyky työskennellä niin itsenäisesti kuin osana työryhmää.

Opiskelijamaksu

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, joten se on maksutonta. Lue lisää oppisopimuksesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennusmaalari, pintakäsittelyalan ammattitutkinto oppisopimuksella, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennusmaalari, pintakäsittelyalan ammattitutkinto oppisopimuksella? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Rakennusmaalari, pintakäsittelyalan ammattitutkinto oppisopimuksella täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: