Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Online: Microsoft OneNote-sähköinen muistikirja

Tieturi
Yhteenveto
2 päivää
Sopimuksen mukaan
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Tieturin koulutukset

Online: Microsoft OneNote-sähköinen muistikirja


Online-koulutus on joustava tapa oppia. Opi omassa tahdissasi, missä ja milloin sinulle sopii.
Online-koulutuksemme toteutetaan Claned verkko-oppimisympäristössä. Sen avulla voit opiskella itsenäisesti ja interaktiivisesti. Claned on sosiaalinen ja digitaalinen oppimisympäristö, jossa opiskelijat voivat lukea, kirjoittaa, katsoa videoita, alleviivata, tehdä muistiinpanoja, keskustella, suunnitella, tehdä yhteistyötä muiden kanssa, esittää kysymyksiä - kaikkea sitä, mitä opiskelijat jo tekevät päivittäin. Claned toimii kaikilla päätelaitteilla.
Tässä online-koulutuksessa opit tekemään muistiinpanoja ja merkintöjä sähköiseen muistikirjaan eri laitteilla ja jakamaan tietoja muiden kanssa.
Microsoft OneNote on sähköinen muistikirja, johon voit kirjoittaa, lisätä kuvia ja taulukoita, piirtää ja jakaa ystävien kanssa sekä tehdä paljon muuta. OneNotesta on eri versioita: OneNote 2016, OneNote (for Windows 10) ja OneNote Online. Kaikkien perustoiminnallisuudet ovat samat, mutta versioissa on eroja.
Ilmoittaudu koulutukseen niin saat käyttäjätunnuksen ja salasanan. Ne ovat käytössäsi 1 kuukauden ajan.

Muistikirja – mikä se on?
Muistikirjan luominen – miten teet muistikirjan ja minneMuistikirjan rakenne: lisää osia, sivuja ja alisivujaMuuta muistikirjan näkymää ja siirtymisruutuja
Tietojen lisääminen
Kirjoita, liitä ja muokkaa tekstiäLisää objekteihin tunnisteitaLisää kuvatiedostoja tai ota kuva kameralla ja lue teksti kuvastaLisää taulukko ja muita tiedostojaLähetä sovelluksista asiakirjoja OneNoteen (Send to OneNote)Leikkaa nettisivuja OneNoteen (Web Clipper)Lisää muita objekteja, kuten nauhoituksia
Piirrä muotoja ja kirjoita matematiikan kaavoja
Muistikirjan ja tietojen jakaminen
Luo linkkejä muistikirjan rakenteisiinSynkronoi muistikirjoja eri laitteiden välilläJaa tietoja eri käyttäjilleTulosta muistikirja tarvittaessaYhdistä tietoja Outlookiin ja Outlookista (toiminnot vaihtelevat versioittain)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Online: Microsoft OneNote-sähköinen muistikirja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Tieturi

Tieturi

Tieturi – valmentaa paremmaksi

Tieturi on koulutuksen edelläkävijä, jonka kasvattaa yksilöiden ja organisaatioiden osaamista ja tuottavuutta. Autamme kohtaamaan liiketoiminnan muutokset ja kääntämään ne voimavaraksi. Olemme alan monipuolisin toimija ja tarjoamme sekä avoimia että yritysten tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Erityisiä osaamisalueitamme ovat ohjelmistokehitys, projektityö, infrastruktuuri, tiedonhallinta...


Lue lisää kouluttajasta Tieturi ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Online: Microsoft OneNote-sähköinen muistikirja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Tieturi

Tieturi

Mannerheimintie 15
00260 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.tieturi.fi


Kohderyhmä


Saat parhaan hyödyn koulutuksesta kun sinulla on Windows-ympäristön ja selaimen käytön perustiedot. Office-tuoteperheen tuntemus on eduksi opiskeltavien asioiden omaksumisessa.
Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 13 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Online: Microsoft OneNote-sähköinen muistikirja täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002 -kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus etänä ilman koronapelkoa. Suorita kurssi tienesteistä tinkimättä. Kustannustehokas, nopea suorittaa. Tuhansien erinomaiseksi kokema.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: