Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Viemärisaneeraaja

TTS Työtehoseura
Yhteenveto
1 päivä
430 EUR + alv 24 % (yht. 533,20 EUR)
Useita aloituksia
Haku päättyy: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Vantaa
Koulutus
Viemärisaneeraaja

Viemärisaneeraaja

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle valmiudet toimia työryhmän jäsenenä moderneilla menetelmillä suoritettavissa viemärisaneerauksissa. Koulutuksen suoritettuaan osallistuja voi hakea rakentamisen sertifikaattia Eurofins Expert Services Oy: lta. Henkilösertifikaatti on luotettava menetelmä pätevyyden osoittamiseksi tilaajille.

Sisältö

Koulutus koostuu verkkokoulutuspäivästä, lähiopetuspäivästä sekä kirjallisesta kokeesta ja työnäytöstä.

 • Lainsäädäntö ja määräykset
 • Rakennusfysiikka (lämpö- ja kosteustekniset perusteet)
 • LVV-piirustukset
 • Työsuojeluriskit
 • Haitta-aineet ja niiden esiintyminen rakenteissa
 • Henkilö- ja tuotesertifiointi
 • Viemäreiden saneerausmenetelmät
 • Viemäreiden kunnon kuvaus ja tulkinta sekä korjausmenetelmän valinta
 • Vanhojen viermäreiden puhdistus ja kuivaus
 • Laadukkaan työn toteuttaminen valitulla menetelmällä
 • Kirjallinen tentti ja näyttötyö

Koulutuksen päätteeksi järjestetään kirjallinen koe, jonka osallistuja hyväksytysti suoritettuaan voi antaa työnäytön todellisessa kohteessa. Työnäyttönä osallistuja tekee viemärisaneeraustöitä todellisessa kohteessa suunnitelmien mukaisesti.

Henkilösertifiointi

Koulutuksen kokonaisuudessaan suorittanut voi hakea henkilösertifiointia Eurofins Expert Services Oy: lta. Henkilösertifikaatin myöntäminen edellyttää, että hakijalla on työkokemusta rakennusalalta (1,5 v) ja työkokemusta viemärisaneeraustöistä (1 v) sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Viemärisaneeraaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Viemärisaneeraajan henkilösertifiointikoulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on jonkin verran työkokemusta viemärisaneeraukseen liittyvistä työtehtävistä ja jotka haluavat henkilösertifikaatin osoittaakseen pätevyytensä.

Koulutuspaikka

TTS Työtehoseura, Sarkatie 1 ,01720 Vantaa.

Tiedustele mahdollisuutta etäkoulutukseen.

Kustannukset

Koulutuksen hinta 430 € + alv 24 %
Näytön vastaanotto ja suorituksen rekisteröinti 310 € + alv 24 %. Hintaan lisätään näytön vastaanottajan matkakustannukset.

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Viemärisaneeraaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa ammatillista lisäkoulutusta teknisillä aloilla ja ammateissa, joissa tarvitaan kädentaitoja. Tiivis yhteistyö toimialojen yritysten kanssa takaa sen, että koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja vahvistavat jo alalla toimivien ammattilaisten, asiantuntijoiden ja esimiesten osaamista. TTS Työtehoseuran tarjonnassa on koulutuksia, joissa...


Lue lisää kouluttajasta TTS Työtehoseura ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TTS Työtehoseura

Kiljavantie 6
05201 Rajamäki

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Viemärisaneeraaja täytä seuraavat tiedot: