Yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä parantava viestintäkulttuuri

Valoria, paikassa Helsinki (+2 sijaintia)
Kesto
3 tuntia
Hinta
390 EUR + alv 24 % (yht. 483,60 EUR)
Seuraava toteutus
24 syyskuuta, 2024 (+3 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus, Tilauskoulutus
Kesto
3 tuntia
Hinta
390 EUR + alv 24 % (yht. 483,60 EUR)
Seuraava toteutus
24 syyskuuta, 2024 (+3 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus, Etätoteutus, Tilauskoulutus
alkaen 390 EUR + alv 24 % / osallistuja

Yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä parantava viestintäkulttuuri

Valoria

Tavat viestiä ja kohdata toinen toisia arkisissa tilanteissa työpaikalla vaikuttavat niin työn sujuvuuteen, yhteistyön onnistumiseen kuin ilmapiiriin ja yhteisöllisyyden kokemukseenkin. Tässä koulutuksessa opit, mitä mitä hyvä yhteistyö, yhteishenki ja ihmisten hyvinvointi edellyttävät työyhteisön viestinnältä ja jokaisen arjen viestintätaidoilta sekä miten viestintäkulttuuria voi parantaa. Kuulet käytännön esimerkkejä ja saat mukaasi konkreettisia työkaluja, joilla kehittää ihmisten välistä viestintää omassa tiimissäsi tai työyhteisössäsi.

Koulutuksen sisältö

  • Viestintäkulttuurin rooli yhteistyössä
  • Yhteyttä rakentava viestintä
  • Keinot viestintäkulttuurin parantamiseen
  • Mistä liikkeelle viestinnän kehittämisessä

Seuraavat toteutukset

Tulossa 3 toteutusta

24 syyskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

24 syyskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille, jotka kaipaavat työkaluja ihmisten välisen vuorovaikutuksen ja yhteistyön parantamiseen työyhteisössä tai tiimissä. Voit olla esimerkiksi

  • tiiminvetäjä tai esihenkilö
  • viestinnästä vastaava tai sitä kehittävä viestinnän asiantuntija
  • henkilöstön osaamisesta ja työyhteisötaidoista vastaava
  • työnantajamielikuvasta tai työntekijäkokemuksesta vastaava
  • kulttuurin kehittämisestä vastaava
  • innovaatioista ja yhteistyöstä vastaava.

Aikataulu

Klo 12.00 - 15.00

Koulutuspaikka

  • Innovation Homen koulutustila Helsinki tai online verkossa
  • Asiakkaan valitsemassa paikassa

Kouluttaja

Ella Koota tai Kati Keronen

Ella Koota

Ella on strategisen viestinnän asiantuntija ja ihmislähtöisen viestinnän kehittäjä, joka on auttanut lukuisia suomalaisia organisaatioita julkishallinnosta pörssiyhtiöihin ja pk-yrityksiin huomioimaan ihmiset paremmin viestinnässään. Ella on koulutukseltaan kielitieteilijä ja toimittaja. Hän on sertifioitu mind coach -resilienssivalmentaja ja perehtynyt viestinnän neuropsykologiseen näkökulmaan. Ellalla on laaja kokemus viestinnän kehitystehtävistä ja muutoksessa tukemisesta. Hän on ensimmäisiä tunneälykkään viestinnän valmentajia Suomessa. Ella inspiroituu siitä, miten viestinnän vaikuttavuutta ja ihmisten välistä yhteistyötä ja yhteyden kokemusta voidaan parantaa ihmisymmärrystä vahvistamalla. Ellaa kiitetään innostavaksi ja oivalluttavaksi kouluttajaksi, joka pystyy tuomaan uuden näkökulman viestintään.

Kati Keronen

Kati on HHJ-pätevöitynyt strategisen viestinnän ammattilainen ja johdon viestintäkumppani, joka auttanut julkisen, yksityisen ja järjestösektorin organisaatioita strategisessa viestinnässä jo vuodesta 2008. Kati on koulutukseltaan viestintätieteiden maisteri. Hän on opiskellut myös kasvatustieteitä ja psykologiaa. Kati on työskennellyt niin liiketoimintajohtajana kuin pörssiyhtiön viestijänäkin. Katilla on erityinen kyvykkyys ymmärtää liiketoiminnallisia tavoitteita ja rikastaa niihin liittyvää ajattelua. Hän on yksi harvoista visioviestinnän asiantuntijoista Suomessa. Katia pidetään inspiroivana kouluttajana, joka osaa yhdistää teorian ja käytännön arkeen vietävissä olevaksi paketiksi.

Kustannukset

390 € + alv 24 %

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä parantava viestintäkulttuuri? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Valoria
Finlaysoninkuja 21 A
33210 Tampere

Autamme viestimään vaikuttavasti ihmiseltä ihmiselle

Valoria on strategisen viestinnän kehittäjäkumppani ja valmentaja. Valorian erityisosaamista ovat muutos- ja strategiaviestintä, viestintäkulttuurin ja viestintätaitojen kehittäminen sekä selkeä ja tunneälykäs viestintä. Valoria auttaa organisaatioita kehittymään ja kehittämään viestintäänsä valmentavalla otteella yhdessä muutosta rakentaen. Valorian toimintamalleilla on pedagoginen tausta ja...

Lue lisää kouluttajasta Valoria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu