Lähikuvassa mikkiin puhuva mies
07 syys 2023

Miten valita puhuja omaan tapahtumaan? 5 tärppiä onnistuneeseen puhujavaraukseen

Sponsoroitu sisältö

Etsitkö inspiroivaa keynote-puheenvuoroa koulutuksen yhteyteen? Laadukas sisältö tuo tilaisuuksiin motivoivaa ja yhteisöllistä tunnelmaa, joka voi innostaa, herätellä tai ravistella kuulijaa esimerkiksi koulutuksen alku-, keski- tai loppupuolella.

Yhteistyökumppanimme Speakersforum on apunasi tilaisuuksien puheenvuorojen suunnittelussa. Saimme heiltä 5 vinkkiä onnistuneeseen puhujavaraukseen!

Huomioi nämä 5 vaihetta sopivan puhujan valinnassa

 

1. Tarve 📝

Aloitamme aina huolellisella tarvekartoituksella, jotta löytäisimme parhaan ratkaisun tapahtumaasi ajatellen. Sinulla ei tarvitse olla valmista konseptia, autamme sinua ideoinnissa – joustavasti, asiantuntemuksella ja aikaa säästäen.

2. Yhteensopivuus 🤝

Tarjoamme sinulle ehdotuksia puhujista ja varmistamme, että heidän aikataulussaan on tilaa. Jokainen tilaisuus on erilainen ja tästä syystä kokonaisuudet räätälöidään aina tarvekartoituksen ja asiakkaan toiveiden mukaiseksi. 

3. Toteutus ✍️

Palvelumme takaa, että varaukseen liittyvät käytännön järjestelyt sujuvat sovitusti, eikä sinun tarvitse murehtia mistään ylimääräisestä. Käyt yhdessä puhujan kanssa pidetyssä suunnittelupalaverissa läpi toimeksiannon yksityiskohdat, jotta sisältö kohtaa varmasti odotukset.

4. Toimeksianto 🗣️

Puhuja suorittaa toimeksiannon toiveidesi mukaisesti. Mikäli välitetty henkilö estyy tulemasta sovittuun toimeksiantoon, etsimme korvaavan puhujan paikalle.

5. Arviointi ⭐

Palaute on paras tapa oppia ja kehittyä. Keräämme palautteet jokaisesta välitetystä puhujasta ja esiintyjästä. Kartoitamme myös mahdolliset jatkotarpeet.

 

Haluatko lisätietoja tai apua sopivan puhujan löytämiseen?

Ota yhteyttä, niin etsitään ja suunnitellaan juuri teidän koulutuksenne yhteyteen sopivimmat puhujat!

Huomioithan, että koulutus.fi:stä ja Speakersforumin sivuilta löytyy vain murto-osa puhujista, joten annamme mielellämme lisäehdotuksia ja -tietoja valintojen tueksi.

Viimeksi päivitetty: 07 syys 2023

Nämäkin voisivat kiinnostaa sinua:

Viimeksi päivitetty 1.7.2019

Löydä tarpeisiisi sopiva kielikoulutus

Haluatko aktivoida kielitaitosi tai oppia kokonaan uuden kielen? Näillä vinkeillä tunnistat ja löydät sopivan kielikoulutuksen!

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 22.10.2019

Ravintoterapeutti on osaava ammattilainen

Lue ravintoterapeutiksi kouluttautumisesta ja alan työllistymismahdollisuuksista!

Lue lisää
Viimeksi päivitetty 30.6.2023

5 syytä satsata sisäiseen viestintään

Parhaimmillaan vahva sisäinen viestintä rakentaa päämäärätietoista ja tehokasta organisaatiota, jossa työntekijät viihtyvät. Lue lisää!

Lue lisää