Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon osatutkinto, Markkinointiteknologia

Amiedu
Yhteenveto
15.4.2019
   
Helsinki
Työvoimakoulutus

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon osatutkinto, Markkinointiteknologia

#Education#

Koulutukseen osallistuvat sijoittuvat yritykseen työssäoppimaan aidoissa työelämän projekteissa koulutussopimuksella.

Digimarkkinoijan työ edellyttää nykyisellään markkinointiosaamisen ohella web-ohjelmoinnin sekä tilastollisten menetelmien ja data-analytiikan perusteiden ymmärtämistä ja hallintaa, joita koulutuksessa käydään läpi. Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija hallitsee edellä mainitut osa-alueet koulutuksen käytyään ja pystyy siirtymään sujuvasti työelämään markkinointiteknologiaa hyödyntäviin työtehtäviin.
Koulutuksen tavoitteena on suorittaa myös Tieto- viestintätekniikan perustutkinnon osa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon osatutkinto, Markkinointiteknologia, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömille, työttömyysuhan alaisille ja vastavalmistuneille. Hakija voi olla vastavalmistunut tai jo työelämää kokenut. Toivoimme, että hakijalla olisi aiempaa kokemusta esim. verkkokauppaan, digitaaliseen markkinointiin tai myyntiin liittyen.  Edellytämme vahvaa kiinnostusta ja motivaatiota markkinoinnin teknologioihin.

Koulutus tarjoaa kohderyhmälle hyödyllistä, työmarkkinoilla kysyttyä osaamista ja tietoa edistämään omaa työllistymistä. Koulutukseen haetaan henkilöitä, jotka ovat valmiita sitoutumaan sekä ovat innokkaita ottamaan vastaan uusia haasteita ja kehittymään it-alalla.
Sujuva suomen- ja englanninkielen hallinta ovat työssä menestymisen edellytykset. Koulutus järjestetään pääasiassa suomenkielellä, osa materiaalista on englanniksi.

Sisältö

Koulutuksen kokonaiskesto on noin 10 kuukautta, josta lähiopetuspäiviä/ ohjausta on noin 3 kk, verkko-opintoja noin 1 kk ja työssäoppimista yrityksissä noin 6kk.

Lähiopetuksen aiheet:
• HTML 5 ja CSS 3 -perusteet
• Javascript-perusteet
o javascriptin perussyntaksi
o funktiot ja oliot
o jQuery
• XML ja JSON perusteet
• Python-perusteet
• PHP-perusteet
• SQL perusteet
• Tilastollisten menetelmien perusteet
• Markkinointiviestinnän perusteet
• SEO
• SEM-perusteet
o Google AdWords
o Google Analytics
Lähiopintojen lisäksi seuraavat verkko-opinnot kuuluvat suoritettavaksi koulutukseen:
• WebOpe
• Projektihallinnan ohjelmistot

Toteutus

Esivalinta koulutukseen tehdään yhteistyössä Te-toimiston kanssa. Esivalinta haastatteluihin suoritetaan hakemusten perusteella. Haastatteluissa selvitetään mm. hakijan ammattitaito sekä valmiudet opiskeluun.

Ammatilliseen koulutukseen valituille osallistujille laaditaan henkilökohtainen suunnitelma koulutuksen suorittamiseksi.

Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua sekä työssäoppimista. Opetus toteutetaan arkipäivisin viitenä päivä viikossa Amiedun tiloissa klo 9:00-15:30 välillä.
Ryhmän koko on 18-22 opiskelijaa.

Lisätietoja

Henri Huttunen
Vastuukouluttaja, asiantuntija
puh. 020 7461 266 
henri.huttunen(at)amiedu.fi 

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.
Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa Työ- ja elinkeinotoimiston valtakunnallisesta koulutusneuvonnasta, ma - to klo 9:00 - 17:00, pe klo 9:00 - 16:15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

 

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.