Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Värähtelymittaus -verkkokurssi

Amiedu
Yhteenveto
jatkuva haku
suomi
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit
Amiedu

Värähtelymittaus -verkkokurssi

Koneiden kuntoa voidaan valvoa mittaamalla. Mittaukset antavat tarkkaa tietoa josta voidaan ennakoida koneen kunnon muutokset. Tietoa voidaan säästää huoltokustannuksia ja välttyä yllättäviltä seisokeilta. Kurssi antaa perustiedot värähtelymittauksesta. Keskeisenä sisältönä on värähtely- sekä iskusysäysmittauksen teoria, mittausten suorittaminen ja tulosten tarkastelua sekä raportointia. Perehdyt mm. lähtötason merkitykseen ja hälytysrajojen tunnistamiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Värähtelymittaus -verkkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Värähtelymittaus-verkkokurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät kunnossapidon tai käyttöönoton tehtävissä esim. prosessi-, energia-, elintarvike- tai teknologiateollisuudessa.

Lisätietoja

Teuvo Kukkonen
tuotemyyntipäällikkö
puhelin 020 7461 350
teuvo.kukkonen(at)amiedu.fi

Koulutuksen sisältö

  • mittari ja anturit
  • iskusysäysmittaus
  • mittapisteen määrittely ja asentaminen, mittaussuunnat
  • värähtelyn kokonaistaso
  • laakerien kunnonvalvonta
  • lähtöarvon merkitys
  • matto- ja huippuarvot
  • taajuusspektri ja vikadiagnoosi
  • koneluokat ja raja-arvo

Koulutuksen toteutus

Voit opiskella missä ja milloin haluat. Opiskeluun tarvitset vain tietokoneen, internet-yhteyden ja toimivan sähköpostiosoitteen. Sisältö koostuu teksti- ja kuvamateriaalista sekä tehtävistä. Tehtävät ovat mm. päättelyä, laskentaa ja monivalintatehtäviä.

Verkkokurssin käyttöoikeus on voimassa 30 päivää kirjautumistunnusten saapumisesta. Teholliseksi työskentelyajaksi on varattava n. 6 tuntia. Aika sisältää oppimissisällön kertaamista sekä soveltamista omissa työtehtävissä.

Opiskeluympäristön käyttö
Kaikkiin verkkokursseihin on linkitetty verkkoympäristössä opiskelua helpottavat ohjeet. Tarvittaessa ohjaaja auttaa sinua.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 99 € (sis. alv 24 %). Koulutuksen hintaan sisältyy: verkko-opiskeluoikeus 30 päivän ajan, tehtävien tarkastus ja osallistumistodistus.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.