Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tie ISO 9001 -standardiin perustuvaan toimintajärjestelmään

DNV Business Assurance Finland Oy
Yhteenveto
1 päivä
585 EUR + alv 24 % (yht. 725,40 EUR)
suomi
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
585 EUR
7.10.2022
Kolme iloista aikuista kuvattuna ylhäältä päin. Aikuiset istuvat pöydässä ja osallistuvat DNV:n koulutukseen.

Tie ISO 9001 -standardiin perustuvaan toimintajärjestelmään

Koulutus antaa osallistujille näkökulmia standardin vaatimusten soveltamiseen omassa organisaatiossaan sekä auttaa toimintajärjestelmän kehitystyössä.

ISO-standardeihin perustuvan toimintajärjestelmän käyttöönotto on organisaation strateginen päätös. Hyvin suunniteltu, toteutettu ja toimiva järjestelmä auttaa parantamaan organisaation suorituskykyä. Se luo perustan liiketoimintastrategioiden toteuttamiselle ja kestävän kehityksen mukaisille hankkeille.

Koulutus perustuu ISO 9001 -standardin vaatimusten ympärille, mutta läpikäytävät asiat soveltuvat myös ISO 14001 ja 45001 -standardeihin perustuvan järjestelmän rakentajille.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tarkoituksena on antaa osallistujille näkökulmia standardin vaatimusten soveltamiseen omassa organisaatiossaan sekä auttaa toimintajärjestelmän kehitystyössä. Koulutuksen jälkeen henkilöllä on käsitys, miten rakentaa toimintajärjestelmä ja sertifiointiin liittyvistä vaatimuksista keskeisten rakenneosien vaatimustenmukaisuudesta.

Koulutuksen hyöty

Koulutuksen sisältö perustuu ISO 9001 -vaatimuksiin sekä kouluttajan pitkään kokemukseen erilaisista organisaatioista, mikä auttaa osallistujaa välttämään järjestelmän kehitystyön piilevät vaarat.

Koulutuksen sisältö

  • Tavoitteiden ja resurssien asettaminen järjestelmän kehittämiselle
  • Nykytila-analyysi (GAP-analyysi)
  • Organisaation prosessit, riskit ja mahdollisuudet
  • Toimintajärjestelmän dokumentointi 
  • Sisäinen auditointi ja johdonkatselmus
  • Kohti sertifiointia ja järjestelmän ylläpito sertifioinnin jälkeen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tie ISO 9001 -standardiin perustuvaan toimintajärjestelmään, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Henkilöille, jotka ovat asiantuntija-asemassa tai osallistuvat toimintajärjestelmän rakentamiseen ja ylläpitoon. Lisäksi mikäli sinua kiinnostaa löytää tietoa oman toiminnan sujuvuuden ja kilpailukykyisyyden ylläpidosta, on tämä kurssi sinulle sopiva. Koulutukseen osallistujalle on eduksi tuntea ISO 9001 -järjestelmästandardin perusteet.

Kouluttaja

Pääarvioija Jari Hallstén, DNV.

Kustannukset

585 € + alv. 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tie ISO 9001 -standardiin perustuvaan toimintajärjestelmään? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

DNV Business Assurance Finland Oy

DNV Business Assurance tarjoaa enemmän - aloita matka kestävän liiketoiminnan parantamiseen

DNV on yksi maailman johtavista sertifiointilaitoksista ja se tarjoaa uusimmat palvelut toimintajärjestelmien sertifioinnissa ja koulutuksessa kansainvälisesti. Maailmanlaajuisesti DNV on myöntänyt yli 70,000 sertifikaattia ja yritys identifioituu riskienhallintaan, turvallisuuteen, laatuun ja ympäristöstä huolehtimiseen. Osallistumme aktiivisesti myös uusien kansainvälisten standardien kehittämiseen. DNV tarjoaa...


Lue lisää kouluttajasta DNV Business Assurance Finland Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

DNV Business Assurance Finland Oy

Keilaranta 1
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tie ISO 9001 -standardiin perustuvaan toimintajärjestelmään täytä seuraavat tiedot: