Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kara Mondo Coaching: Henkilökohtainen valmennusohjelma johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille

Kara Mondo
Yhteenveto
5 valmennuskertaa (à 1 h)
750 EUR + alv 24 %
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Avoin koulutus

Kara Mondo Coaching: Henkilökohtainen valmennusohjelma johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille

Henkilökohtainen valmennusohjelma johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille

Kasva esimiehen roolissasi valmennuksen avulla

Kara Mondo Coaching -valmennusohjelma (5 valmennuskertaa à 60 min.) tukee tehokkaasti henkilökohtaista kehittymistä, hyvinvointia ja menestystä. Henkilökohtainen valmennusohjelma soveltuu johdolle, esimiehille, asiantuntijoille ja työntekijöille.

Valmennuksen lähtökohtana on kunkin henkilökohtainen tilanne, tarpeet ja tavoitteet. Valmentaja toimii luottamuksellisena keskustelukumppanina sekä henkilökohtaisen kasvun ja kehityksen sparraajana.

Kara Mondo Coaching -valmennusohjelma:

  • auttaa menestymään ja voimaan hyvin
  • tukee henkilökohtaista kehittymistä johtajana, esimiehenä, asiantuntijana ja työntekijänä
  • auttaa selkiyttämään ja jäsentämään tilannetta
  • auttaa kirkastamaan tavoitteita ja suuntaamaan määrätietietoisesti niitä kohti
  • tukee toimintatapojen kehittämistä ja uuden oppimista
  • auttaa tunnistamaan omat vahvuudet ja voimavarat
  • tukee jaksamista ja ennaltaehkäisee uupumista

Valmennusohjelma tukee ja vahvistaa erinomaisesti myös Kara Mondon koulutuksissa käsiteltyjen asioiden syvempää sisäistämistä, käytännön toimeenpanoa ja toimintatapojen kehittymistä ja muuttumista. Valmennukset toteutetaan asiakkaan tiloissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kara Mondo Coaching: Henkilökohtainen valmennusohjelma johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Henkilökohtainen valmennusohjelma johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii ratkaisukeskeinen valmentaja ja organisaatiokonsultti Mervi Saikkonen, VTM. Mervillä on vahva työkokemus esimies-, johtamis- ja kehittämistehtävistä eri organisaatioissa. Mervi tarjoaa koulutusta ja valmennusta esimiehille, asiantuntijoille, tiimeille ja työyhteisöille. Tavoitteena on vahvistaa koulutettavien esimies-, johtamis- ja vuorovaikutustaitoja sekä tukea heidän onnistumistaan ja menestymistään sekä hyvinvointia tehtävissään. Lisäksi Mervi tarjoaa räätälöidysti innovatiivista ja asiantuntevaa fasilitointia ja organisaatiokonsultointia.

Mervi Saikkonen

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 750 e + alv 24%

Voit tilata viiden kerran valmennusohjelman itsellesi tai useammalle henkilölle organisaatiossasi. Ilmoittaudu valmennusohjelmaan tai pyydä tarjous organisaatiollesi!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kara Mondo Coaching: Henkilökohtainen valmennusohjelma johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kara Mondo

Kara Mondo

Kara Mondo – Kohti hyvinvointia ja menestystä.

Kara Mondo on osaava, innostunut ja asiantunteva kumppani, kun haluat edistää omaa tai yhteisösi hyvinvointia ja menestystä. Kara Mondo tarjoaa koulutusta ja valmennusta johdolle, esimiehille, asiantuntijoille, tiimeille ja työyhteisöille. Lisäksi Kara Mondo tarjoaa innovatiivista ja asiantuntevaa fasilitointia ja konsultointia mm....


Lue lisää kouluttajasta Kara Mondo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kara Mondo

04430 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.karamondo.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,1)
Perustuu 12 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kara Mondo Coaching: Henkilökohtainen valmennusohjelma johdolle, esimiehille ja asiantuntijoille täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haastaako esimiestyö?

Haastaako esimiestyö? Tarvitsetko lisää työvälineitä johtamiseen? Haluatko kehittyä johtajana? Johtamiskoulutus livenä tai verkossa – tutustu!