Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Aivoterveyden edistäminen -erikoistumiskoulutus, 30 op

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1 vuosi
1 500 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 500 EUR)
12.10.2022
Haku päättyy: 14.9.2022
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
LAB-ammattikorkeakoulu

Aivoterveyden edistäminen -erikoistumiskoulutus, 30 op

Aivoterveyteen liittyvää laajempaa osaamista tarvitaan sote ammattilaisten lisäksi yhä enenevissä määrin opetus- ja kasvatustyössä sekä erilaisissa esimiestyön tehtävissä, jossa nykypäivänä korostuu työ-/toimintakykyä tukeva johtaminen. Aivoterveyden laajemmalla ymmärryksellä ja moniammatillisella yhteistyöllä voitaisiin ennaltaehkäistä tai viivästyttää monia aivosairauksia ja saada aikaan miljardien säästöt terveysmenoissa.
Jos haluat osaamisellasi olla vaikuttamassa ja tukemassa suomalaisten aivoterveyttä, niin nyt on juuri oikea aika hakeutua koulutukseen.

Tavoite

Koulutuksen jälkeen osaat arvioida asiakaslähtöisesti aivojen hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä toimintakykyä ja voimavaroja. Ymmärrät ennaltaehkäisyn merkityksen aivoterveyden edistämisessä ja osaat soveltaa tietoa asiakkaan ja hänen omaisensa hoidossa ja ohjaamisessa. Osaat toimia aivoterveyden edistämisen asiantuntijana monialaisessa toimintaympäristöissä osallistuen asiakaslähtöisten, aivoterveyttä edistävien palveluprosessien suunnitteluun, toteutukseen ja palvelun kehittämiseen.

Sisältö

  • Aivoterveys hyvinvoinnin perustana lapsuudesta vanhuuteen 6 op
  • Aivoterveyden monialainen edistäminen eri toimintaympäristöissä 8 op
  • Toimintakyvyn, kuntoutumisen ja elämänlaadun tukeminen 9 op
  • Asiakaslähtöisen palveluosaamisen kehittäminen aivoterveyden edistämisessä 7 op

Toteutustapa ja opetusmenetelmät

Koulutus toteutuu etä- ja verkko-opiskeluna, ja se on mahdollista suorittaa työn ohella. Oppimista tukee lähipäivät verkossa sekä ryhmätyöskentely ja yksilöohjaus. Oppimistehtävät ja kehittämistehtävä integroituvat työelämään ja henkilökohtaisen asiantuntijuuden kehittämiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Aivoterveyden edistäminen -erikoistumiskoulutus, 30 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Erikoistumiskoulutus on tarkoitettu sosiaali-, terveysalan-, kulttuurin-, taiteen, liikunnan tai kasvatusalan ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneille tai aiemman opistoasteen tutkinnon suorittaneille ja jotka ovat kiinnostuneita kehittämään aivoterveyden osaamistaan.

Aikataulu

Lähiopetuspäivät verkossa:

2022: 12.-13.10., 10.11. ja 8.12.
2023: 18.1., 16.3., 19.4., 24.5., 1.9. ja 6.10.

Syksyn 2022 toteutuksessa tehdään yhteistyötä LAB-ammattikorkeakoulun ja Oulun ammattikorkeakoulun kesken. Koulutus on suunniteltu LAB-, Hämeen, Oulun, Satakunnan, Savonian, Tampereen ja Turun ammattikorkeakoulun yhteistyössä.

Kustannukset

1500 €, alv 0%. Laskutus neljässä erässä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Aivoterveyden edistäminen -erikoistumiskoulutus, 30 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on uusi työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, taide ja...


Lue lisää kouluttajasta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
lab.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 55 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Aivoterveyden edistäminen -erikoistumiskoulutus, 30 op täytä seuraavat tiedot: