Ben Furman: Muksuoppi 5 op

Oppimaa Oy, Verkossa
Kesto
Opiskeluoikeus 12 kk
Hinta
104,84 EUR + alv 24 % (yht. 130 EUR)
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
Opiskeluoikeus 12 kk
Hinta
104,84 EUR + alv 24 % (yht. 130 EUR)
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ben Furman: Muksuoppi 5 op

Piirretty kuva neljästä ihmisestä

Muksuoppi on psykiatri Ben Furmanin työtovereineen kehittämä vaikuttavaksi osoittautunut lasten ongelmien ratkaisumenetelmä. Sen avulla voidaan auttaa lapsia voittamaan psyykkisiä ongelmia hauskalla ja lapsiystävällisellä tavalla. Muksuoppi on mainio työkalu myös nepsy-lasten tukemiseen.

Menetelmä on kasvattanut nopeasti suosiotaan sekä ammattikasvattajien että vanhempien parissa. Kurssi soveltuu kaikille lasten parissa työskenteleville – varhaiskasvatuksen ammattilaisille, opettajille, psykologeille, sosiaalityöntekijöille, terveysalan ammattilaisille, terapeuteille.

Opiskelu tapahtuu itseopiskeluna katsomalla videoita ja tutustumalla muuhun oppimateriaaliin sekä osallistumalla keskustelufoorumiin. Kurssiin sisältyy 62 videota, joissa Ben Furman käy läpi Muksuoppi-menetelmän 15 askelta ja siihen liittyvää teoriatietoa. Videoiden kokonaiskesto 4 tuntia.

Verkkokurssin suorittamisen jälkeen opiskelija soveltaa Muksuoppia käytännössä lapsen kanssa ja kirjoittaa siitä raportin. Raportin hyväksymisen jälkeen opiskelija saa todistuksen 5 op:n suorituksesta ja hänellä on oikeus käyttää Muksuoppi-valmentaja -titteliä.

Kurssin käytyäsi:

  • tiedät mitä Muksuoppi on
  • hallitset Muksuopin 15 askelta
  • osaat käyttää menetelmää lasten kanssa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ben Furman: Muksuoppi 5 op , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Kaikki lasten ja perheiden parissa työskentelevät ammattilaiset sekä vanhemmat ja huoltajat.

Kouluttaja

Ben Furman, psykiatrian erikoislääkäri

Kustannukset

Kurssin hinta: 130 € (sis. alv 25,16 €) 

Pyydä tarjous ryhmälle suunnatusta koulutuksesta

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ben Furman: Muksuoppi 5 op ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Oppimaa Oy - Oppimaassa otetaan nepsy-haasteet haltuun verkkokursseilla!

Oppimaa Oy:n tavoitteena on tukea neuropsykiatrisesti oireilevia lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään vahvistamalla ammattilaisten nepsy-osaamista ja rakentamalla nepsy-palveluverkkoa verkko-opiskelun avulla. Tarjoamme varhaiskasvatuksen, opetuksen sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille perustiedot neuropsykiatrisista häiriöistä, niiden tunnistamisesta, asiakkaiden tukemisesta ja ohjaamisesta sekä tarvittavista...

Lue lisää kouluttajasta Oppimaa Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu