🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja (25 op)

Kesto
10 päivää
Kesto
10 päivää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja (25 op)

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja (25 op)

Neuropsykiatrinen valmentaja -koulutus sopii henkilölle, joka kohtaa työssään lapsia, nuoria tai aikuisia, joilla on neuropsykiatriseen oireyhtymään (ADHD, autismin kirjo) liittyviä tuen tarpeita tai muista kuin neurologisista syistä johtuvia itsesäätelyn ja tunne-elämän häiriöitä. Koulutuksessa opitaan ratkaisukeskeisiä ajattelutapoja ja konkreettisia keinoja, mitkä auttavat ohjaajaa arjen tilanteissa. Tällaisia tilanteita voivat olla mm. lapsen tai nuoren käyttäytymisen haasteet, keskittymisen hankaluudet,  oppimisvaikeudet tai mielenterveyden ja riippuvuuksien ongelmat. 

Yksilölähtöisen ohjauksen lisäksi koulutuksessa perehdytään myös yhteisöllisiin ratkaisukeskeisiin toimintatapoihin – mm. ratkaisukeskeinen päiväkoti, koulu tai perhekoti. Koulutus sisältää  kattavan teoriaosuuden neuropsykiatrisen oireiston lääketieteellisestä tunnistamisesta, toiminnanohjauksen ja itsesäätelyn psykologiasta sekä ratkaisukeskeisyyden perusteista. 

Koulutuksessa korostuu omaa työtä tutkiva sekä itseään ja toimintaansa reflektoiva ote. Koulutuksen käytyään osallistuja saa valmiudet toimia itsenäisenä Ratkaisukeskeisenä neuropsykiatrisena valmentajana. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja (25 op) , klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu henkilöille, jotka työskentelevät tällä hetkellä tai joilla on työkokemusta erityislasten,-nuorten ja -aikuisten parissa. Koulutus soveltuu erityisen hyvin opettajille, varhaiskasvatuksen työntekijöille, sosiaalityöntekijöille, perhetyöntekijöille, lastensuojelun parissa toimiville.

Aikataulu

Koulutuksen toteutus:

Yhteensä 10 lähipäivää/ 2 päivää kuukaudessa. Lähijaksojen välillä työnohjauksellista työskentelyä pienryhmässä. Lähijaksot pidetään Raudaskylän Kristillisellä Opistolla.
Koulutuksen suorittaminen edellyttää läsnäoloa koulutusjaksoilla ja sitoutumista koulutukseen. Koulutuksen voi suorittaa työn ohessa.

Lähiopetuspäivät:

  • 26. – 27.1.2024
  • 16. – 17.2.2024
  • 22. – 23.3.2024
  • 19. – 20.4.2024
  • 17. – 18.5.2024

Kouluttaja

Kouluttajina toimivat:

  • Lassi Huhtala, koulutuksen johtaja, KM, erityisluokanopettaja, neuropsykiatrinen valmentaja
  • Eeva Huhtala,lehtori, YTM (kehityspsykologia), neuropsykiatrinen valmentaja, työnohjaaja
  • LääkäriluentoAnita Puustjärvi, lastenpsykiatrian erikoislääkäri, lastenpsykiatrian linjajohtaja (Kuopion yliopistollinen sairaala)
  • Asiantuntijavierailijoita

Kustannukset

1600 € Hinta sisältää opetuksen ja koulutusmateriaalit sähköisenä. Koulutusmaksu voidaan jakaa 2-5 erään.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja (25 op) ? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus
Opistontie 4-6
84880 Ylivieska

Raudaskylän Kristillinen Opisto ei ole ainoastaan oppilaitos, vaan oppimisyhteisö, jossa jokaisella on oma paikkansa. Opisto tarjoaa laadukkaita koulutuksia niin nuorille kuin aikuisille humanistis-kulttuurisessa oppimisympäristössä. Opistosta löydät muun muassa täydennyskoulutuksia, lyhytkursseja, aikuisten perusopetusta ja aikuisille suunnattuihin ammattitutkintoihin valmistavia koulutuksia. Nimi Kristillinen Opisto...

Lue lisää kouluttajasta Raudaskylän Kristillinen Opisto – täydennyskoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu