Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

AnalyticsPro Tampere 2019

Saranen Consulting Oy
Yhteenveto
6 kuukautta
0 EUR + alv 24 %
19.11.2019
Haku päättyy: 22.10.2019
suomi
   
Tampere
Työvoimakoulutus

AnalyticsPro Tampere 2019

12 tulevaa data-analytiikan asiantuntijaa

12 tulevaa data-analytiikan asiantuntijaa

Oletko looginen ongelmanratkoja, numeronikkari, tietokantakikkailija tai selkeäsanainen tulkitsija ja liiketoiminnan kehittäjä? Voit kehittyä asiantuntijaksi data-analytiikan monipuoliseen maailmaan AnalyticsPro-rekrytointiohjelman kautta.

Mikä ihmeen rekrytointiohjelma?

”Huikea ja silmiä avaava kokemus. Hyvillä mielin voin antaa kouluttajille arvosanan 6/5. Rekrytointiohjelma todella tarjoaa mahdollisuuden lähteä viemään uraa uuteen suuntaan.”

”Suosittelen vahvasti rekrytointiohjelmaa. Ilman sen tarjoamaa mahdollisuutta en varmaankaan olisi päätynyt nykyiselle urapolulleni. Sain tilaisuuden näyttää, että haluan aidosti tätä!”

  • - AnalyticsPro-ohjelman aiemmat osallistujat -

Tampereen alueen yritykset saattavat etsiä juuri sinua ja 11 muuta osaajaa kasvamaan tälle jatkuvasti kehittyvälle alalle informaationhallinnan ja tietojohtamisen monipuolisiin tehtäviin. Rekrytoimassa ovat mm. Silverbucket, Oscar Software, HeadPower, Kaukokiito, Solutive, Qentinel, Taplause ja eSend. Pääset heti mukaan mielenkiintoisiin käytännön projekteihin. Voit hyödyntää aiempaa taustaasi ja samalla vahvistaa osaamistasi analytiikan asiantuntijoiden pitämillä koulutuspäivillä. Tavoitteena on varmistaa sinulle ohjelman jälkeen vakituinen työsuhde.

AnalyticsPro-ohjelman aikana ja sen jälkeen voit työskennellä osaamistaustastasi riippuen esimerkiksi Data-analyytikkona, Data Scientistina, BI-konsulttina tai web-analyytikkona. Tehtävät tarjoavat mahdollisuuden päästä kiinni analytiikan tehtäviin ensimmäistä kertaa tai hypätä jo seuraavalle tasolle alan asiantuntijaroolissa. Aiemmista AnalyticsPro-ohjelmista on rekrytoitu yhteensä jo lähes 250 uutta data-analyytikkoa.

Laadukas koulutus käy läpi data-analytiikan monipuolisen kentän käytännönläheisesti.  Siinä mm. perehdytään kuumimpiin työkaluihin ja erilaisiin case-esimerkkeihin. Voit tutustua koulutussisältöön ja aiempiin kokokemuksiin nettisivuilla.

Kenelle ohjelma sopii?

Uusia osaajia hakevien yritysten rekrytointitarpeet ja valintakriteerit vaihtelevat, mutta kaikissa tehtävissä arvostetaan analyyttistä ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä kehittymishaluista asennetta. Tärkeintä onkin, että sinulla on suuri motivaatio ja halu kehittyä analytiikan osaajaksi.

Rekrytoivat yritykset eivät oleta sinun olevan valmis dataguru, mutta on toivottavaa, että sinulla on jo koulutuksen ja/tai työkokemuksen myötä jotain soveltuvaa taustaa, joka tarjoaa lähtökohdan alan tehtäviin. Toisissa rooleissa arvostetaan erityisesti kykyä toimia asiakasrajapinnassa ja kaupallista ymmärrystä, kun taas toisissa rooleissa tekninen osaaminen tai kyky esittää monimutkaisia asioita yksinkertaisesti korostuu enemmän. Eduksi on esimerkiksi ylempi tai alempi korkeakoulututkinto (esim. tilastotieteistä, luonnontieteistä, tietotekniikasta, ohjelmistotekniikasta tai kaupalliselta puolelta).

Koulutusjaksot vaativat suomen kielen osaamista ja lisäksi englannin kielen taitoa tarvitaan monissa yrityksissä.

HAE NYT ja varmista paikkasi tulevaisuuden huippuammattilaisten joukossa

Voit hakea ohjelmaan, mikäli olet työttömänä työnhakijana, työttömyysuhan alaisena tai työsuhteesi on päättymässä. Kuusi kuukautta kestävän koulutusohjelman ajaksi kanssasi solmitaan koulutussopimus. Ohjelma edellyttää sinulta täysipäiväistä osallistumista 19.11.2019-25.5.2020 välisenä aikana poislukien viikon lomajakso tuona aikana. Toki sinulta odotetaan työintoa tuonkin jälkeen, sillä tavoitteena on työsopimus ohjelman päätteeksi.

AnalyticsPro -rekrytointiohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Saranen Consulting Oy tiiviissä yhteistyössä Pirkanmaan ELY-keskuksen ja TE-Palvelujen kanssa.

Aikataulu

Ohjelma järjestetään 19.11.2019–25.5.2020 välisenä aikana ja siihen sisältyy viikon loma.

Koulutuspaikka

Puutarhakatu 37, 33230 Tampere

Kustannukset

Koulutus on maksuton.

Saranen Consulting Oy

Saranen Consulting

Kasvun mahdollistaja

Saranen Consulting mahdollistaa yritysten ja toimialojen kasvun kouluttamalla uusia osaajia rekrytoivien koulutusohjelmien avulla. Rekrytoivat koulutusohjelmat liittyvät tyypillisesti uusiin ja kehittyviin aloihin, joilla on osaajapulaa. Tänä päivänä työn luonne ja työskentelytavat muuttuvat digitalisaatiokehityksen myötä kaikilla toimialoilla. Uudenlaista osaamista tarvitaan sekä olemassa...


Lue lisää kouluttajasta Saranen Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Saranen Consulting Oy

Tekniikantie 12
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.saranen.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.