Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Smart Testing Discovery

Saranen Consulting Oy
Yhteenveto
6 kuukautta
30.9.2019
Haku päättyy: 15.8.2019
suomi
   
Pääkaupunkiseutu
Työvoimakoulutus

Smart Testing Discovery

Smart Testing Discovery

Smart Testing Discovery

ICT-osaaja, päivitä testausautomaatio- ja DevOps-osaamistasi!

Smart Testing Discovery -ohjelma tarjoaa ICT-alan ammattilaisille tilaisuuden laajentaa testauksen, testausautomaation ja ohjelmistokehityksen osaamistaan, suorittaa testausalan sertifikaatti ja löytää uusi työpaikka.

Smart Testing Discovery -ohjelmassa yhdistyy laadukas testausautomaation ja uusimpien ohjelmistokehityksen työkalujen koulutus ja käytännön työssäoppiminen. Et tarvitse välttämättä aiempaa osaamista, vaan soveltuva taustasi voi olla esimerkiksi ohjelmistokehityksestä, testauksesta, tietohallinnosta, tietoliikenteestä, myynnistä tai projektinjohdosta.

Osaamiselle on kysyntää

Suomi kuuluu testausautomaation kärkimaihin koko maailmassa, ja alalle tarvitaan tulevina vuosina paljon osaajia. Testausautomaatio ja DevOps ovat tärkeä osa tuote- ja ohjelmistotestausta, minkä lisäksi ymmärrystä tarvitaan jokaisessa yrityksessä, jossa tehdään ohjelmistokehitystä. Smart Testing Discovery -koulutusohjelma voi auttaa sinua matkallasi kohti unelmiesi työpaikkaa.

Tuleva työsi voi olla puhtaasti testausautomaation tai DevOpsin parissa esim. testaajana tai konsulttina, mutta voit myös hyödyntää tuoretta osaamistasi muulla ICT-alan sektorilla. Muita rooleja, joissa osaaminen on tärkeää, ovat esimerkiksi projektipäällikön tai ohjelmistosuunnittelijan tehtävät.

Kohderyhmä

Ohjelma soveltuu sekä vastavalmistuneelle että kokeneelle ammattilaiselle, joka haluaa laajentaa osaamistaan ja löytää uuden suunnan uralleen.

Aikataulu

Alkusyksystä 2019 alkavaan 6 kuukauden koulutusohjelmaan sisältyy asiantuntijakoulutus alan johtavien kouluttajien asiantuntijoilta. Koulutus sisältää lähiopetusta, itsenäistä opiskelua ja työssäoppimista yhteistyöyrityksessä. Ohjelman aikana pääset myös suorittamaan ISTQB Foundation tai Agile Tester -sertifoinnin.

Ohjelman ajan työskentelet käytännön työtehtävissä yhteistyöyrityksessä ja koulutusohjelman tavoitteena on työllistymisesi yritykseen koulutusohjelman päättyessä. Ohjelma sisältää 25 koulutuspäivää, jotka pidetään pääkaupunkiseudulla.

Kouluttaja

Saranen Consulting Oy

Saranen Consulting Oy

Saranen Consulting

Kasvun mahdollistaja

Saranen Consulting mahdollistaa yritysten ja toimialojen kasvun kouluttamalla uusia osaajia rekrytoivien koulutusohjelmien avulla. Rekrytoivat koulutusohjelmat liittyvät tyypillisesti uusiin ja kehittyviin aloihin, joilla on osaajapulaa. Tänä päivänä työn luonne ja työskentelytavat muuttuvat digitalisaatiokehityksen myötä kaikilla toimialoilla. Uudenlaista osaamista tarvitaan sekä olemassa...


Lue lisää kouluttajasta Saranen Consulting Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Saranen Consulting Oy

Tekniikantie 12
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.saranen.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Panosta osaamiseesi!

Adobe-koulutukset jatkuvat elokuussa. Osallistu tehokkaaseen ja mukavaan pienryhmäkoulutukseen tai tilaa tarpeisiisi räätälöity koulutuspaketti!