Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

20745 Implementing a Software-Defined Datacenter

Sulava
Yhteenveto
4 päivää
1 990 EUR + alv 24 % (yht. 2 467,60 EUR)
Kysy lisätietoa
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus

Koulutuspaikka

Kaikki luokkamuotoiset koulutukset toistaiseksi hybrid-koulutuksina!

Järjestämme kaikki luokkamuotoiset koulutuksemme toistaiseksi hybrid-toteutuksina eli niihin voi osallistua myös etänä. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä tuletko luokkaan vai opiskeletko online-muodossa. Suosittelemme online-muotoa. Online-oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat ohjeet, miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa.

Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

20745 Implementing a Software-Defined Datacenter

Tällä kurssilla tavoitteena ymmärtää, kuinka ’Software Defined Datacenter’ palvelua tuotetaan ja hallitaan System Center 2016 Virtual Machine Manager:in avulla. Tämän lisäksi tutustutaan palvelun monitorointiin System Center Operations Manager:illa ja suojaamiseen System Center Data Protection Manager:in avulla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta 20745 Implementing a Software-Defined Datacenter, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Esitietovaatimukset

Kurssille osallistujalla tulisi olla käytännön kokemus seuraavilta osa-alueilta:

  • Windows Server ylläpito
  • Perustiedot verkkotekniikoista
  • Erilaiset virtualisointiteknologiat
  • Erilaiset storageratkaisut
  • Windows PowerShell
  • System Center tuoteperhe

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti kokeneille IT-ammattilaisille, joiden työtehtäviin kuuluu konesalipalvelujen suunnittelu, käyttöönotto ja ylläpito System Center 2016 Virtual Machine Manager:in avulla. Samoin kurssi sopii IT-ammattilaisille, jotka haluavat suorittaa 70-745 sertifiointitestin.

Kouluttaja

Arto Roth

Vahvasti infrapuolelle suuntautuneena asiantuntijana Arto on ollut mukana monenkokoisissa ja -näköisissä organisaatioissa, niin ylläpitäjänä, toimittajana kuin myös tietohallinnon edustajana. Viimeiset kuusi vuotta Arto on toiminut koulutusrintamalla vastuualueenaan Windows Server-tuotteet ja viime vuosien aikana mukaan ovat tulleet myös Microsoftin pilvi- sekä hybridiratkaisut.

Kustannukset

1990.00 €+ ALV 24%

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta 20745 Implementing a Software-Defined Datacenter? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava

Sulava – IT-koulutus, Microsoft, Sharepoint

Sulava Oy

Kaikki luokkamuotoiset koulutukset toistaiseksi hybrid-koulutuksina! Järjestämme kaikki luokkamuotoiset koulutuksemme toistaiseksi hybrid-toteutuksina eli niihin voi osallistua myös etänä. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä tuletko luokkaan vai opiskeletko online-muodossa. Suosittelemme online-muotoa. Online-oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on...


Lue lisää kouluttajasta Sulava ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 25 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta 20745 Implementing a Software-Defined Datacenter täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: