Excel – Data-aineiston analysointi (monimuotokoulutus)

Sulava Oy
Yhteenveto
45 min tietoisku + harjoitustehtävät
180 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 180 EUR)
5.4.2023
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Sulava Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

Excel – Data-aineiston analysointi (monimuotokoulutus)

Data-aineiston analyysi ‑kurssi on kehuttu monimuotokoulutus, jossa opit käsittelemään suuria datamassoja tehokkaasti sekä muokkaamaan niitä raportointiin sopivaksi. Opit myös käyttämään analysointiin ja raportointiin sopivaa Pivot-työkalukokonaisuutta, jonka avulla pystyt myös tehokkaasti visualisoimaan analyysisi lopputulokset. Lisäksi opit työskentelyä helpottavia työtapoja.

Data-aineiston analysointi on kolmas ja viimeinen osa Excel Pro kokonaisuudesta, johon kuuluu myös Excel perusteet ja Excelin edistynyt käyttö.
Toteutustapa
Data-aineiston analysointi -koulutus alkaa 45 minuutin online-tietoiskulla, jossa kouluttaja käy läpi aihealueen keskeisiä aiheita. Tämän jälkeen pääset vielä perehtymään tarkemmin aiheeseen verkko-oppimisympäristössä itseopiskelumateriaalin (mm. videoiden) avulla tehden Excel-harjoituksia omaan tahtiin. Saat harjoituksiin tukea kurssin henkilökunnalta sähköpostilla, keskustelupalstalla sekä henkilökohtaisissa tutorpuheluissa. Lopussa saat vielä palauteen tekemiisi töihin.

Verkko-oppimisympäristö on käytettävissäsi 2 viikkoa online-tietoiskun jälkeen (pl. 7.12.2022 alkava toteutus, jonka jälkeen verkko-ympäristö on käytettävissä viikon verran). Mikäli suoritat kaikki harjoitukset hyväksyttävästi, saat pääsyn verkko-oppimisympäristöön vielä vuodeksi. Verkko-oppimisympäristön tervetuloviesti osallistujille tulee osoitteesta info(at)kunnollavauhtiin.fi otsikolla "Tervetuloa Digitaidot kunnolla vauhtiin -koulutukseen".

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Excel – Data-aineiston analysointi (monimuotokoulutus), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Excel – Data-aineiston analysointi (monimuotokoulutus)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava Oy

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). SulavaOy:llä on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...


Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava Oy

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 35 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Excel – Data-aineiston analysointi (monimuotokoulutus) täytä seuraavat tiedot: