Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

MS-101 – Microsoft 365 Mobility and Security

Sulava
Yhteenveto
3 päivää
1 790 EUR + alv 24 %
16.3.2020
   
Helsinki
Avoin koulutus
Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

MS-101 – Microsoft 365 Mobility and Security

Onko työtehtäväsi hallita ja ylläpitää identiteettejä ja palveluita Microsoft 365 ympäristössä? Tämä on toinen kahdesta kurssikokonaisuudesta, jotka valmentavat roolipohjaisesti IT-alan ammattilaista kohti tätä työroolia.

MS-101 kurssin sisältö

Kurssi koostuu kolmesta itsenäisestä kurssiosasta, jotka kurssin aikana käydään kokonaisuutena läpi:

  • MS-101T01: Microsoft 365 Security Management
  • MS-101T02: Microsoft 365 Compliance Management
  • MS-101T03: Microsoft 365 Device Management

Näiden osalta pureudutaan mm. Microsoft 365 ympäristön identiteetinhallinnan ja kirjautumiskokemusten suunnitteluun ja ympäristön tietoturvaan, käydään läpi palvelussa säilytettävien ja käytettävien tietojen vaatimustenmukaisuuteen liittyviä työkaluja ja määritysvaihtoehtoja, ja lopuksi pureudutaan Microsoft 365 ympäristön laitehallintaan ja mietitään Windows 10 jakeluun ja mobiililaitehallintaan liittyviä asioita.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta MS-101 – Microsoft 365 Mobility and Security, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

IT-ammattilaiselle, jonka vastuulla tulee olemaan Microsoft 365 ympäristön hallinta ja ylläpito. Henkilölle, joka haluaa oppia Microsoft 365 pilvipalveluista ja niiden hallinnasta ja ylläpidosta.

Esitietovaatimukset: Kokemusta Windows palvelimista, Active Directorysta ja palvelinverkoista, esim. MCSA Windows Server -tasoinen sertifiointi/osaaminen.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Marko Rosberg, Architect.

Marko keskittyy Microsoftin pilvipalveluihin, erityisesti Office 365 -teknologiaan ja SharePoint Onlineen. Markolla on pitkä kokemus SharePoint-pohjaisten ratkaisuiden määrittelystä, toteutuksesta ja ylläpidosta niin intranet- kuin extranet-ratkaisuissa.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1790 € + alv 24 %.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta MS-101 – Microsoft 365 Mobility and Security? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava Facebookissa

Sulava

Sulava – IT-koulutus, Microsoft, Sharepoint

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). Sulavalla on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...


Lue lisää kouluttajasta Sulava ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.sulava.com


Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin

Koulutukseen osallistunut
(5)
Huomasin, että ohjaajalla oli laaja-alainen tietämys aiheesta, ja jos jotain ei tiennyt, niin otti heti selvää ja palasi asiaan.
Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 25 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta MS-101 – Microsoft 365 Mobility and Security täytä seuraavat tiedot: