Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

MS-300: Deploying Microsoft 365 Teamwork

Sulava
Yhteenveto
4 päivää
1 990 EUR + alv 24 % (yht. 2 467,60 EUR)
Koulutus
Helsinki
marker Tarjonnassa myös kesällä
Alkavat koulutukset
Helsinki
1 990 EUR
24.8.2020

Helsinki
1 990 EUR
26.10.2020

Koulutuspaikka

Kaikki Sulavan koulutukset järjestetään toistaiseksi online-toteutuksina. Online-koulutusten oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat ohjeet miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa.

Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

MS-300: Deploying Microsoft 365 Teamwork

Oletko Microsoft 365 -kollaboraatiopalveluiden kuten Teamsin, SharePointin tai OneDriven ylläpitäjä? Oletko tietoinen Microsoftin uudesta roolipohjaisesta Teamwork Administrator Associate -sertifioinnista ja kiinnostunut ensimmäisten joukossa hankkimaan tämän sertifionnin? Jos vastaus kysymyksiin on kyllä, tämä kurssi on sinulle!

Tällä kurssilla käydään kattavasti läpi kollaboraatiopalveluiden käyttöönottoa, hallintaa ja turvaamista. Kurssin sisältö keskittyy erityisesti SharePoint-, OneDrive- ja Teams-palveluihin, mutta käsittelemme myös Yammer, Stream, Flow ja PowerApps -palveluiden hallintaa. Teorian opiskelua tukevat jokaiseen kurssin moduuliin sisältyvät käytännön harjoitukset. 

MS-300 Teamwork Administratior -koulutuksen aiheet

Kurssi koostuu neljästä päivän mittaisesta osuudesta, jotka noudattelevat Microsoftin MS-300-kurssin sisältöä:

  • MS-300T01: Managing-Office-365-Content-Services
  • MS-300T02: Managing-SharePoint-Online
  • MS-300T03: Enabling-Microsoft-Teams-for-Collaboration
  • MS-300T04: Enabling-Office-365-Workloads-for-Collaboration

Osallistumisen hyödyt

Kurssilla pääset päivittämään tehokkaasti tietosi ajantasalle Microsoft 365 kollaboraatiopalveluiden ylläpidosta. Kurssi valmistaa myös osallistujan Microsoftin sertifiointitestiin Deploying Microsoft 365 Teamwork (MS-300), joka on suoritettava Microsoft 365 Certified: Teamwork Administrator Associate -sertifiointiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta MS-300: Deploying Microsoft 365 Teamwork, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu Microsoft 365 -ympäristöä ylläpitäville tai ympäristöjen käyttöönottoa suunnitteleville henkilöille, jotka haluavat tietoa ja kokemusta Microsoft 365 tiimityötä ja kollaboraatiota tukevien toiminnallisuuksien määrittämisestä ja ylläpidosta. Kurssi kattaa Microsoft 365 Teamwork Administrator -roolin mukaiset pääkäyttäjätehtävät SharePointin, OneDriven ja Teamsin osalta.

Esitietovaatimukset

Kurssille osallistujan tulisi tuntea Microsoft 365 -ympäristön perusominaisuudet, niiden hallinta ja hallintaan käytettävät toiminnallisuudet. Osallistujien oletetaan myös tuntevan Microsoft 365 -palveluiden ja sovellusten käyttötarkoitus ja perustoiminnallisuudet, erityisesti OneDriven, SharePointin ja Teamsin osalta.

Kouluttaja

Jussi Laukkanen - Senior Consultant

Kustannukset

1990 € + ALV 24%

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta MS-300: Deploying Microsoft 365 Teamwork? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava

Sulava – IT-koulutus, Microsoft, Sharepoint

Sulava Oy

Kaikki Sulavan koulutukset järjestetään toistaiseksi online-toteutuksina. Online-koulutusten oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Osallistujat saavat ohjeet miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa. Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat...


Lue lisää kouluttajasta Sulava ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 25 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta MS-300: Deploying Microsoft 365 Teamwork täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: