SC-400: Microsoft Information Protection Administrator

Sulava Oy
Yhteenveto
2 päivää
1 390 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 390 EUR)
suomi
Koulutus
Helsinki, Verkossa

Alkavat koulutukset
Helsinki
1 390 EUR
5.6.2023

Verkossa
1 390 EUR
5.6.2023
Sulava Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

SC-400: Microsoft Information Protection Administrator

Onko työtehtäväsi suunnitella ja toteuttaa ne tekniset kontrollit, jotka joiden avulla yrityksessäsi voidaan vastata tiedon suojaamiselle asetettuihin vaatimuksiin? Tämä kurssi auttaa IT-henkilöstöä tulkitsemaan asetettuja vaatimuksia ja kontrolleja siten, että niiden toteutumista voidaan valvoa teknisin keinoin.

SC-400 Kurssi koostuu kolmesta moduulista, joiden aikana opitaan mm. ottamaan käyttöön tiedonsuojauksen eri ominaisuudet ja hallinnoimaan sensitiivisen tiedon leimaamista, ottamaan käyttöön työkalut tietovuotojen ehkäisemiseen ja ottamaan haltuun tiedon elinkaari. Kurssin aikana käydään läpi soveltuvien sääntöjen tekoa edellä mainittujen tavoitteiden saavuttamiseksi sekä sääntöjen testaamista ja ylläpitoa.

 

Osoita osaaminen ja suorita sertifikaatti: Saat 14.5. asti kurssioston yhteydessä valitsemasi sertifikaattivoucher-paketin puoleen hintaan! Tutustu Microsoft-sertifikaatin suorittamiseen, hyötyihin ja voucher-paketteihin: Testikeskus ja sertifioinnit

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta SC-400: Microsoft Information Protection Administrator, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta SC-400: Microsoft Information Protection Administrator? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava Oy

Sulava Oy

Sulava Oy on Microsoftin virallinen koulutuskumppani. Kouluttajat ovat Microsoftin sertifioimia MCT-kouluttajia (Microsoft Certified Trainer), minkä ansiosta tarjolla on mm. Microsoftin virallisia MOC-kursseja (Microsoft Official Courseware). SulavaOy:llä on tällä hetkellä viisi fyysistä koulutusluokkaa ja perinteisten luokkamuotoisten koulutuksien lisäksi he tekevät kartoituksia,...


Lue lisää kouluttajasta Sulava Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava Oy

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 35 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta SC-400: Microsoft Information Protection Administrator täytä seuraavat tiedot: