🎓 MBA-stipendin haku on avattu! Hae stipendiä 16.6. mennessä »

Generatiivisen tekoälyn tietoturvan ja tietosuojan perusteet

Aluekoulutus, Verkossa
Kesto
3 tuntia
Kesto
3 tuntia
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Generatiivisen tekoälyn tietoturvan ja tietosuojan perusteet

Aluekoulutus

Organisaatiot ovat alkaneet tehostamaan ja parantamaan toimintaansa suuriin kielimalleihin perustuvan – generatiivisen – tekoälyn avulla. Tekoälypalveluita, kuten ChatGPT, on alettu hyödyntämään työtehtävissä apuna ja organisaatioissa suunnitellaan tai käynnistellään omien tekoälysovellusten julkaisuun tähtääviä hankkeita. Kuluttajille halutaan esimerkiksi tarjota chattibotti rakentaen se yleisten tekoälymallien päälle.

Valitettavasti tietoturvaan, tietosuojaa ja kyberuhkiin liittyvät riskit ovat jääneet generatiivisen tekoälyn nopeassa kehityksessä taka-alalle. Monelle on epäselvää, mitä tietoja palveluun voi syöttää ja millaisiin tietoturvariskeihin on syytä varautua. Mitkä ovat konkreettiset tietoturvaongelmat ja uhkat, joita tekoälyn käyttöön liittyy? Mitä tietoja voin palveluun syöttää? Miten voin käyttää esimerkiksi ChatGPT palvelua turvallisesti? Jos organisaatio rakentaa omille asiakkaille tekoälypalvelun niin mihin riskeihin organisaation on tällöin syytä varautua?

Kenelle: Kaikille, jotka jo hyödyntävät generatiivista tekoälyä oman työnsä tehostamisessa sekä yleisesti organisaatioille, jotka suunnittelevat integroivansa tekoälypalveluita organisaationsa prosesseihin ja asiakasjärjestelmiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Generatiivisen tekoälyn tietoturvan ja tietosuojan perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Aikataulu

Klo 9:00 - 12:00

Kouluttaja

Jani Teerioja

Kustannukset

390 €/hlö+ ALV 24 %

Samasta organisaatiosta lisäosallistujat webinaariin -50 %

Tilaisuuden järjestäjänä toimii Yritysakatemia, joka hoitaa käytännön järjestelyt ja laskutuksen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Generatiivisen tekoälyn tietoturvan ja tietosuojan perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Aluekoulutus
Aluepro Oy
Koulutie 6
74300 Sonkäjärvi

Ajankohtaista koulutusta alueiden kilpailukyvyn tueksi

Aluepro Oy tarjoaa täydennyskoulutusta erityisesti kuntien, kuntayhtymien, hyvinvointialueiden, yritysten sekä kolmannen sektorin  eri henkilöstöryhmille. Koulutustilaisuudet käsittelevät mm. kirjanpito- ja verolainsäädäntöä, arvonlisäverotusta, henkilöstöhallintoa ja asiakaspalvelua. Koulutukset syntyvät kentän tarpeista, joihin reagoidaan nopeasti. Aluepro Oy:n koulutusten onnistumisen takaavat asiansa osaavat kouluttajat korkeakouluista...

Lue lisää kouluttajasta Aluekoulutus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu