Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tietoturvakoulutus etätyötä tekeville

Sulava
Yhteenveto
1 tunti
   
Verkossa
Koulutus

Koulutuspaikka

Luokkakoulutukset käynnistyvät jälleen normaalisti 17.8. alkaen, elleivät hallituksen ohjeistukset muutu. Online-koulutusten oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Jokaiseen ilmoittautuneeseen otetaan yhteyttä ja toimitetaan ohjeet, miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti esimerkiksi kotoa.

Vauhdilla kiitävä raitiovaunu Stockmannin edessä

Tietoturvakoulutus etätyötä tekeville

Tämä yhden tunnin mittainen koulutus antaa osallistujille tarvittavat perustiedot turvalliseen etätyöskentelyyn. Koulutus antaa osallistujille eväät ottaa huomioon erilaiset tietoturvauhat, jotka liittyvät käyttäjän digitaaliseen identiteettiin, käyttäjätunnuksiin ja salasanoihin sekä antaa ohjeita, kuinka suojautua tämän päivän merkittävimmiltä uhilta.

Saat koulutuksesta paljon erilaisia vinkkejä ja ideoita ja opit mm. hyödyntämään vahvan autentikaation mahdollisuuksia sekä ymmärtämään millaiset tekijät altistavat käyttäjiä netin rikollisten kohteiksi. Sisältöä voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaan. Tällöin kurssimateriaaliin voidaan lisätä asiakkaan oma tietoturvapolitiikka ja -ohjeet asiakkaan kanssa sovitun mukaiset.

Miksi osallistua?

Muuttuva työn tekemisen tapa ja uusien rutiinien muodostuminen luo uusia keinoja Internetin rikollisille toteuttaa hyökkäyksiä netin käyttäjiä kohtaan. Tunnistamalla ajoissa muutoksen ja uhat käyttäjä voi omilla toimenpiteillä vähentää riskiään joutua nettirikollisten kohteeksi tai uhriksi.

Koulutuksen sisältö

  • Pilvipalvelut ja kyberturvallisuus
  • Käyttäjäidentiteetti ja siihen kohdistuvat uhat
  • Kuinka tunnistaa uhkia?
  • Käyttäjätunnus ja salasana
  • Salasanaan kohdistuvat uhat
  • Hyvän salasanan määrittäminen
  • Vahva käyttäjätunnistus
  • Tietoturvallisen etätyöskentelyn parhaat käytänteet

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tietoturvakoulutus etätyötä tekeville, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tietoturvasta, tietoturvaan liittyvistä uhista ja niiltä suojautumisesta. Kurssi antaa hyviä vinkkejä tietoturvasta kaikille, mutta ennen kaikkea etätyötä tekeville tietotyöntekijöille.

Ei esitietovaatimuksia.

Kouluttaja

Marko Mikkola, Consulting & Training, Helsinki

Marko on toiminut yli 20 vuoden ajan erilaisissa asiantuntija- ja konsultointitehtävissä, vastannut palveluliiketoiminnasta ja sen kehittämisestä sekä toiminut kouluttajana useissa eri yrityksissä vuosien varrella. Hän kykenee ymmärtämään asiakkaiden moniulotteiset ongelmat ja tuomaan niihin soveltuvat ratkaisut huomioiden ratkaisuiden vaikutukset asiakkaiden toimintatapoihin ja -kulttuuriin.   Markon ydinosaamisalue on kyberturvallisuus ja -uhat työelämän globaalissa myllerryksessä ja työn tekemisen mallien paikallisissa muutoksissa. Lisäksi hänellä on vuosien kokemus palveluliiketoiminnan kehittämisestä ja tuloksellisesta johtamisesta.

Kustannukset

190 € + alv

Sulava Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tietoturvakoulutus etätyötä tekeville? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Sulava

Sulava – IT-koulutus, Microsoft, Sharepoint

Sulava Oy

Luokkakoulutukset käynnistyvät jälleen normaalisti 17.8. alkaen, elleivät hallituksen ohjeistukset muutu. Online-koulutusten oppimiskokemus on normaalin luokkakoulutuksen kaltainen eli näet ja kuulet kouluttajan, ja käytössäsi on sama koulutusmateriaali sekä harjoitusympäristö. Jokaiseen ilmoittautuneeseen otetaan yhteyttä ja toimitetaan ohjeet, miten koulutukseen voi osallistua sujuvasti...


Lue lisää kouluttajasta Sulava ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sulava

Vuorikatu 14 B, 3. kerros
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
sulava.com


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,9)
Perustuu 25 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tietoturvakoulutus etätyötä tekeville täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: