Ilmanlaatumittaukset, erikoistumisalan kurssi

Taitotalo
Yhteenveto
3 päivää
1 390 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 390 EUR)
3.5.2023
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Ilmanlaatumittaukset, erikoistumisalan kurssi

Ilmanlaatumittaukset, erikoistumisalankurssi on SYKEn sertifointijärjestelmän vaatimukset täyttävä kurssi, johon liittyy erikoistumiskurssin tentti. Kurssilla alan asiantuntijat kertovat mm. mittaustekniikan perusteista, laatujärjestelmästä, mittausten suunnittelusta ja käynnistämisestä sekä dokumentoinnista.

Kurssilla saat käytännönläheisesti tietoa laadukkaiden ja luotettavien ilmanlaatumittausten tekemisestä. Koska mittaaminen on kallista eikä huonosti tehtyä mittausta voi tehdä uudelleen toisena ajankohtana, on mittaukset syytä tehdä kerralla hyvin ja vaatimukset täyttäen. Näin säästetään aikaa, vaivaa ja rahaa.

Ennakkolukuaineistona on vuonna 2017 päivitetty Ilmanlaadun mittausohje. Mittausohjeeseen perehtyminen ennen kurssia on tärkeää, sillä asioita käsitellään ja ryhmätöitä tehdään sillä oletuksella, että mittausohjeeseen on tutustuttu. Jokaisen osallistujan toivotaan ottavan mukaansa standardit, joita käyttää työssään ilmanlaatumittauksissa.

Tämän erikoistumiskurssin sekä kurssiin kuuluvan kokeen hyväksytysti suorittanut, joka tekee työkseen ympäristönäytteenottoa tai -mittauksia, voi hakea ympäristönäytteenottajan pätevyyttä alueelle Ilmanlaatumittaukset.  Kurssin hyväksytty suorittaminen edellyttää läsnäoloa kurssilla. Pätevyystodistuksen myöntämisen perusteet on esitetty tarkemmin Suomen ympäristökeskuksen sivuilla.

Koulutuksesta hyötyvät

  • ilmanlaatumittauksia tekevät, jotka ovat hakemassa ympäristönäytteenottajan pätevyyttä
  • muut ilmanlaatumittausten laadun kehittämisestä kiinnostuneet

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ilmanlaatumittaukset, erikoistumisalan kurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ilmanlaatumittaukset, erikoistumisalan kurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ilmanlaatumittaukset, erikoistumisalan kurssi täytä seuraavat tiedot: