Kissojen ja koirien elvytys eläinklinikalla

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
1 päivä
Hinta
210 EUR + alv 24 % (yht. 260,40 EUR)
Seuraava toteutus
8 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
1 päivä
Hinta
210 EUR + alv 24 % (yht. 260,40 EUR)
Seuraava toteutus
8 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Oletko valmis? Ilmoittaudu koulutukseen!

Kissojen ja koirien elvytys eläinklinikalla

Taitotalo

Työskenteletkö eläinklinikalla? Ovatko elvytystaitosi ajantasalla? 

Nyt sinulla on mahdollisuus syventää osaamistasi ja saada varmuutta hätätilanteissa toimimiseen. 

 Koirien ja kissojen elvytyskoulutus, joka sisältää perus- ja hoitoelvytyksen teoriaa ja käytännön harjoituksia. Koulutuksen pääpaino on hoitoelvytyksen toteuttamisessa: Painantaelvytys, ventilaatio, monitorointi ja lääkehoito. Lisäksi käsitellään elvytyksen ennaltaehkäisyä, elvytystä tiimityönä ja elvytyspisteen varustelua. Koulutus antaa hyvät valmiudet toimia elvytystilanteessa ja kehittää oman klinikan elvytystoimintaa. Koulutus perustuu kansainväliseen pieneläinten RECOVER-elvytysprotokollaan. Kouluttaja Kati Hummelin suosittelee elvytyskoulutusta erityisesti anestesioiden ja akuuttipotilaiden kanssa työskenteleville.

Tämä käytännönläheinen luento Eläintenhoitajapäivillä täyttyi nopeasti. Nyt vastamme kysyntään järjestämällä luennon uudelleen!
 

Luennoitsija

Kati Hummelin

Lauantain pienluennon kouluttaja Kati on klinikkaeläinhoitaja ja sairaanhoitaja, joka on tehnyt pitkän uran pieneläinten akuutti- ja tehohoitotyössä mm. Espoon Eläinsairaalassa ja Eläinsairaala Evidensia Tammistossa. Työnkuvaan kuului kliininen hoitajatyö, opetus ja lähiesimiestehtävät. Taitotalossa Kati kouluttaa eläintenhoitajaopiskelijoita niin ammattitutkinto- kuin erikoisammattitutkintotasolla aiheina mm. ensiapu, perioperatiivinen hoitotyö, eläinklinikan akuutti- ja tehohoidossa toimiminen. 

Kati kouluttautuu aktiivisesti ammattitaitonsa ylläpitämiseksi, mm. kansainvälisissä tehohoitokongresseissa. Kati on suorittanut RECOVER-elvytyskoulutuksen Rescuer-tasolle saakka ja hän on elvytyskouluttanut klinikkahenkilökuntaa usean vuoden ajan ympäri Suomen.  

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

8 lokakuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • suomi

Kohderyhmä

Koulutus sopii eläinklinikoilla työskenteleville.

Hintaan sisältyy sähköiset materiaalit sekä tarjoilut. Hintoihin lisätään alv. 24 %.

Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo on Suomen suurin aikuisten ammatillinen kouluttaja ja yritysten kumppani. Laitamme likoon kaiken kokemuksemme, koulutamme ja valmennamme rohkeita työelämän osaajia.  Taitotalon koulutukset ja valmennukset on suunniteltu siten, että opiskelu on yhdistettävissä kiireiseenkin elämänrytmiin. Koulutusta on päivisin, iltaisin sekä verkossa. Lähikoulutuksia...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu