Koiran faskiakäsittely -workshop

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
3 päivää
Hinta
485 EUR + alv 24 % (yht. 601,40 EUR)
Seuraava toteutus
12 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
3 päivää
Hinta
485 EUR + alv 24 % (yht. 601,40 EUR)
Seuraava toteutus
12 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Oletko valmis? Ilmoittaudu koulutukseen!

Koiran faskiakäsittely -workshop

Taitotalo

Koirahieronnan ammattilainen, lisää osaamistasi koiran kehonhuollossa perehtymällä kanssamme faskiakäsittelyyn käytännönläheisellä kurssilla. Kurssi on kolmipäiväinen kokonaisuus, joka sisältää teorian lisäksi paljon käytännön ohjausta ja workshop-työskentelyä. 

Kurssilla opetellaan tunnistamaan ja hoitamaan koirien faskiakireyksiä. Koulutuksessa paneudutaan kalvojärjestelmän perusperiaatteisiin, toimintahäiriöihin sekä hoidon tavoitteisiin. Kurssi sisältää teoriaopetusta ja käytännön harjoituksissa omien koirien kanssa. Koulutus toteutetaan Taitotalon tiloissa Pitäjänmäellä ensimmäinen päivä perjantaina 13.9. klo 8.30-15.15, toinen päivä lauantaina 14.9. klo 8.30-15.15 ja kolmas päivä perjantaina 27.9. klo 8.30-15.15.

Faskiat ovat lihaskalvojärjestelmä, joka ympäröi lihaksia. Ne muodostavat yhtenäisen verkoston päästä varpaisiin ja toimivat kehon tukiverkkona. Faskioiden toimintahäiriöitä voivat aiheuttaa muun muassa ylikuormitus tai vääränlainen kuormitus tai liikerajoitteet nivelissä. Faskioiden kireys voi aiheuttaa muun muassa kipua sekä ongelmia asentotuntoaistimuksiin ja liikkeiden hallintaan. Faskiakäsittelyssä pyritään normalisoimaan lihaskalvojärjestelmän toimintaa ja vapauttamaan toisiinsa liimautuneita faskiakerroksia. Näin pystytään vapauttamaan raajojen ja kehon rajoittuneita liikeratoja.

Kouluttaja Kaisa Valto on pitkänlinjan koirahieroja, joka kouluttaa myös koirahierojaopiskelijoita. 14 vuoden ura koirahierojana on tuonut vankan ammattitaidon, jota Kaisa jakaa mielellään eteenpäin. Kaisa on jatkokouluttautunut faskiakäsittelyihin sekä rangan liikehoitoihin ja käyttää näitä hoitomuotoina työssään päivittäin. Koirahierojan ammattitutkinnon lisäksi Kaisa on suorittanut muun muassa tutkinnonosan koiran ja kissan ruokinnasta sekä ammatillisten aineiden opettajan tutkinnon. Vuosien aikana Kaisa on työskennellyt koirahierojana muun muassa eläinklinikoilla ja pitää vastaanottoa tällä hetkellä omissa toimitiloissaan Riihimäellä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

12 syyskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • suomi

Kohderyhmä

Koulutukseen osallistujalta vaaditaan suoritettu koirahierojan ammattitutkinto. Merkitsethän ilmoittautumisen yhteydessä lisätietokenttään milloin olet valmistunut koirahierojaksi ja mistä oppilaitoksesta.

Hinta sisältää koulutuksen, sähköiset materiaalit ja tarjoilut.

Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo on Suomen suurin aikuisten ammatillinen kouluttaja ja yritysten kumppani. Laitamme likoon kaiken kokemuksemme, koulutamme ja valmennamme rohkeita työelämän osaajia.  Taitotalon koulutukset ja valmennukset on suunniteltu siten, että opiskelu on yhdistettävissä kiireiseenkin elämänrytmiin. Koulutusta on päivisin, iltaisin sekä verkossa. Lähikoulutuksia...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu