Puikkohitsaus

Taitotalo
Yhteenveto
3 päivää
1 050 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 050 EUR)
15.5.2023
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Puikkohitsaus

Tervetuloa käyttämään ja ymmärtämään Puikkohitsauslaitteiden asetuksia ja hyödyntämään niitä käytännön hitsauksessa. Koulutus sopii hyvin aloittelijoille ja vähän entuudestaan puikkohitsaukseen tutustuneille.

Puikkohitsauksen perusteet kurssilla pääpaino on käytännön hitsausharjoituksissa. Opit käyttämään ja ymmärtämään puikkohitsauslaitteiden asetuksia ja hyödyntämään niitä käytännön hitsauksessa. Tutustut puikkohitsauksen varusteisiin ja opit oikeat suoritustekniikat eri hitsausasennoissa. Saat valmiudet seostamattomien terästen puikkohitsaukseen.  

Koulutuksesta hyötyvät

Koulutus sopii hyvin aloittelijoille ja vähän entuudestaan puikkohitsaukseen tutustuneille. Harjoittelussa pyritään etenemään yksilöllisesti henkilökohtaisen osaamisen mukaisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puikkohitsaus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puikkohitsaus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Puikkohitsaus täytä seuraavat tiedot: