🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Voiteluhuoltohenkilön pätevöintiin valmentava koulutus - taso 1

Taitotalo
Yhteenveto
3 päivää
1 150 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 150 EUR)
14.3.2023
   
Lähiopetus
Muurame
Koulutus
Taitotalo

Voiteluhuoltohenkilön pätevöintiin valmentava koulutus - taso 1

Koulutus sisältää perusteet rasva- ja öljyvoitelusta, voiteluaineiden valinnasta, kunnon analysoinnista, keskusvoitelujärjestelmistä, näytteenotosta sekä voiteluaineiden varastoinnista ja käsittelystä. Voiteluasiat voi saada hallintaan suhteellisen pienillä koulutusinvestoinneilla. Koulutuksen sisältö noudattaa ISO18436-4:2008-standardia, taso 1.

Voitelun merkitys on erittäin suuri pidemmän käyttöiän ja käyttövarmuuden saavuttamisessa. Oikeanlaisen voitelun suodatustekniikan käyttö, laadukas näytteenotto ja näytteiden analysointi luo pohjan hyvälle voiteluhuollolle. 

Voiteluhuoltohenkilön pätevöintikoulutus

Tason 1 koulutus on kolmipäiväinen teoriakoulutus, jonka viimeisenä päivänä on vapaaehtoinen tentti. Kurssin käyneet ja tentin hyväksytysti suorittaneet voivat hakea Inspecta Sertifioinnilta merkintää pätevyysrekisteriin. Rekisteröinnin edellytyksenä on lisäksi vähintään 12 kuukauden työkokemus voiteluhuollosta, minkä voi hankkia joko ennen tenttiä tai tentin jälkeen. Rekisteröinti voidaan kuitenkin tehdä vasta kun myös työkokemusvaatimus täyttyy.

Koulutus järjestetään yhteistyössä SKF:n kanssa.

Kurssin ohjelmassat ovat ISO18436-4:2008 standardin mukaisesti

  • Kunnossapitostrategiat
  • Voitelun teoria ja perusteet
  • Voiteluaineen valinta
  • Käsivoitelu, keskusvoitelujärjestelmät ja kiertovoitelujärjestelmät
  • Voiteluaineiden varastointi ja hallinta
  • Voiteluaineiden suodatus ja puhtaus
  • Näytteenotto
  • Voiteluaineanalyysit ja niiden tulkinta
  • Kulumispartikkeleiden monitorointi ja analysointi

Koulutuksesta hyötyvät

muun muassa mekaanisen kunnossapidon asentajat ja laitosmiehet, voiteluhenkilöstö ja esimiehet sekä ne, jotka ovat kiinnostuneita lisäämään voiteluosaamistaan. Koulutukseen osallistujilta ei vaadita aiemmin suoritettuja voiteluaiheisia koulutuksia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Voiteluhuoltohenkilön pätevöintiin valmentava koulutus - taso 1, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Voiteluhuoltohenkilön pätevöintiin valmentava koulutus - taso 1? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Voiteluhuoltohenkilön pätevöintiin valmentava koulutus - taso 1 täytä seuraavat tiedot: