Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tekoäly pilvipalveluna

Tieturi
Yhteenveto
1 päivä
   
Helsinki
Koulutus
Tieturin koulutukset

Tekoäly pilvipalveluna


Tekoälypalveluilla on jo nyt paljon käytännön sovelluksia. Esimerkit lisäävät ymmärrystä mahdollisuuksista ja inspiroivat keksimään omia käyttötarkoituksia. 
Tällä kurssilla opit käytännön case-esimerkkejä tekoälypalveluiden hyödyntämisessä.
Opit miten tekoälyprojekti viedään läpi omasa organisaatiossa.

Tekoälyn lyhyt historia ja keskeiset käsitteet

Tekoälystä puhuvat nyt kaikki. Miksi? Onko kyseessä vain hype vai olemmeko tällä kertaa aidosti suuren muutoksen kynnyksellä? 

Tekoäly pilvipalveluna - keskeisimmät palveluntarjoajat

Pilvipalveluista alettiin puhumaan aktiivisesti vuonna 2007. Runsaassa kymmenessä vuodessa ovat ne saavuttaneet vakaan jalansijan ja nyt kuumin kilpailu käydään siitä, kellä on edistyneimmät tekoälyä palveluna tarjoavat ratkaisut. 

Käytännön case-esimerkkejä tekoälypalveluiden hyödyntämisestä

Tekoälypalveluilla on jo nyt paljon käytännön sovelluksia. Esimerkit lisäävät ymmärrystä mahdollisuuksista ja inspiroivat keksimään omia käyttötarkoituksia. 

Tekoälyprojekti läpivienti omassa organisaatiossa (PoC, pilotti)

Parhaan ymmärryksen tarjolla olevien palveluiden mahdollisuuksista saa, kun ottaa ne itse käyttöön ja soveltaa niitä omaa organisaatiota koskevaan käytännön haasteeseen tai mahdollisuuteen 

Esimerkkiprojekti läpivalaistuna

Käymme läpi vaihe vaiheelta jo toteutetun esimerkkiprojektin 

Tekoälyn tulevaisuus on myös pilvipalveluiden tulevaisuus

Tekoäly pilvipalveluna on tuore ilmiö. Jo nyt on kuitenkin nähtävissä se, että pilvipalvelumarkkinoiden voittaja on se, jolla on eniten lisäarvoa asiakkailleen tuottavat palvelut. Tekoälypalvelut kehittyvät vauhdilla ja lähitulevaisuuden suuntaviivojen ymmärtäminen auttaa ennakoimaan oman toiminnan suunnittelua. 

 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekoäly pilvipalveluna, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Tieturi

Tieturi

Tieturi – valmentaa paremmaksi

Tieturi on koulutuksen edelläkävijä, jonka kasvattaa yksilöiden ja organisaatioiden osaamista ja tuottavuutta. Autamme kohtaamaan liiketoiminnan muutokset ja kääntämään ne voimavaraksi. Olemme alan monipuolisin toimija ja tarjoamme sekä avoimia että yritysten tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia. Erityisiä osaamisalueitamme ovat ohjelmistokehitys, projektityö, infrastruktuuri, tiedonhallinta...


Lue lisää kouluttajasta Tieturi ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekoäly pilvipalveluna? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Kohderyhmä


Kurssi ei edellytä ennakkotietoja tekoälystä.
Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,0)
Perustuu 13 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tekoäly pilvipalveluna täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

UX/UI -suunnittelu -verkkokurssi

Opi käyttäjäkokemuksen suunnittelua alan ammattilaisen ohjauksessa! Kurssilla opetellaan suunnittelemaan helppokäyttöisiä verkkopalveluiden ja mobiilisovellusten käyttöliittymiä. 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: