⏲️ MBA-stipendin hakuaika päättyy 14.6. – vielä ehdit hakea! »

Näyttää 1-20 koulutusta 87 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-20 koulutusta 87 tuloksesta

Myynnin verkkokoulutuksia on tarjolla laajasti. Valikoimasta voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivimman. Myynnin nettikoulutuksia järjestetään webinaareina ja verkkokursseina, jolloin voit suorittaa kurssin milloin vain. Myynnin koulutuksia on tarjolla myös etänä, jolloin koulutus järjestetään tiettynä päivänä. Verkkokoulutuksessa sinulla on käytössäsi samat kouluttajan tarjoamat työkalut ja mahdollisuudet, mutta voit suorittaa kurssin vaikka kotisohvalta.

Vertaile koulutuksia
Katso videoesittelyjä
Inspiraatioksi
Veikkaus ei jätä kouluttajakoulu...

Veikkaus kouluttaa vuosittain tuhansia myyjiään. Vuosien ajan samaa peruskaavaa noudattaneen koulutusohjelman koettiin kuitenkin kaipaavan uudistusta. Marckwortin koulutuspäällikkö oli asiantuntijana mukana koulutusohjelman kehitystyössä. Lue lisää!

Lue lisää
Vahva asiakaskokemus syntyy Elos...

Erinomainen ja laadukas asiakaskokemus ja asiakaspalvelu ovat Keskinäisessä Työeläkevakuutusyhtiö Elossa kärkiteemoja. Asiakaskokemusta on rakennettu Elon ja Marckwortin tiiviinä yhteistyönä kolmen vuoden ajan. 

Lue lisää
PwC:llä panostetaan kouluttajako...
Asiakasreferenssi: Marckwort Koulutusyhtiöt

PwC on kouluttanut kouluttajiaan Marckwortin avulla. Kouluttajakoulutusten tavoitteena on ollut tarjota omille asiantuntijoille mahdollisuus kehittyä kouluttajina niin sisäisiä kuin ulkoisiakin koulutustilaisuuksia varten.

Lue lisää