Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

SuLVI: Talotekniikan ABC omakotiasujille

Amiedu
Yhteenveto
4 tuntia
5.3.2020 15:00
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus
Amiedu

SuLVI: Talotekniikan ABC omakotiasujille

Tiedätkö miten toimia, jos kiinteistöön tulee häiriötilanne, esimerkiksi vesijohtovuoto tai viemäri tukkeutuu? Osaatko tunnistaa kiinteistösi tarvittavat huoltotarpeet?
Kiinteistön LVIS -huolto- ja korjaustarpeiden tunnistaminen ja korjaaminen vähentää vaurioriskiä ja toisaalta voi lisätä laitteiden käyttöikää.

Koulutuksen tavoitteena on auttaa osallistujaa tutustumaan omassa kiinteistössä oleviin rakenteisiin ja laitteisiin, sekä niiden toimintaan. Koulutuksen tavoitteena on antaa yksityishenkilöille valmistajasta riippumatonta ja puolueetonta tietoa talotekniikasta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta SuLVI: Talotekniikan ABC omakotiasujille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä


Koulutus on tarkoitettu kaikille omakotiasujille, kesämökin tai muiden kiinteistöjen omistajille, sekä rakennusprojektin aloittaville, jotka haluavat lisätä tietouttaan talotekniikasta. Koulutus sopii myös muille aiheesta kiinnostuneille.

Koulutuksen sisältö

Talotekniikan käsitteet ja termit pähkinänkuoressa
Huoltotarpeet ja niiden arviointi
Järjestelmien ja laitteiden yleisimmät tekniset käyttöiät ja kunnossapitojaksot
Huoltokirjan hyödyt
Kiinteistön yleisimmät häiriötilanteet
Palvelujen tilaus ja kilpailutus

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan vuorovaikutuksellisena lähiopetuksena paikan päällä Amiedun koulutustiloissa tai siihen voi osallistua verkon välityksellä.

Koulutuspaikka

Amiedu
Strömberginkuja 3
00380
Helsinki

Kustannukset

Koulutuksen osallistumismaksu on SuLVIn ja VSF:n jäsenille 170 € ja muille 190 €. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Osallistumismaksu sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalin, sekä läsnäolijoille kahvitarjoilun.

Amiedu Facebookissa

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.

Amiedu

Amiedu – ammatillinen aikuiskouluttaja ja työyhteisöjen kehittäjä

Erotu joukosta – osaajille on aina kysyntää

Tyytyväiset asiakkaat ovat tehneet Amiedusta Suomen johtavan ammatillisen aikuiskouluttajan ja työyhteisöjen kehittäjän, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Amiedun palvelut auttavat yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan muutostavoitteensa hallitusti. Toiminnassamme etsitään vastauksia erityisesti kaupan, hyvinvointi-, teknologiateollisuus- sekä kiinteistö- ja rakennusalan...


Lue lisää kouluttajasta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8 / Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
koulutushaku.amiedu.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(3,4)
Perustuu 5 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Haluatko lisätietoa? Täytä lomake ja Amiedu vastaa kysymyksiisi. Ilmoittautua voit kurssin kotisivuilta, linkki yhteenvedossa.