Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Enintään 1 kV:n jännitetyöt

Apex Automation
Yhteenveto
8 tuntia
   
Kokkola
Koulutus

Enintään 1 kV:n jännitetyöt

jännitetyöt-apex-automation

Jännitetyön turvallisuusvaatimukset kuntoon

Kurssilla käydään läpi jännitetöiden tekeminen Sähkötyöturvallisuus standardin SFS 6002 3. painoksen mukaan. Koulutukseen osallistujilla on oltava voimassa Yleinen sähkötyöturvallisuuskoulutus, jonka suorittamisesta on mennyt enintään 5 vuotta. 

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa kerrotaan, miten jännitetöitä tehdään turvallisesti ja käydään läpi jännitetyön tekemiseen liittyvät määräykset ja ohjeita sekä ohjeiden laatimista. Koulutuksessa harjoitellaan tyypillisten jännitetöiden tekemistä asianmukaisten työkalujen ja henkilökohtaisten suojavarusteiden avulla. Päivän lopuksi kerrataan tärkeimpiä asioita ja pidetään kirjallinen koe.

Mukaan jännitetyövälineet

Koulutukseen kannattaa tuoda omat jännitetyövälineet mukaan, jos sellaisia on käytettävissä. Tarvittavia JT-välineitä ovat:
● 1000 V:n työkalut
● Kasvosuojus
● JT-käsineet
● EN 531 (vanhempi) tai 11612-työvaate (uusi)
● 1000V:n eristeaineiset lisäsuojat (eristävä matto 0.5m² ja ”JT-pyykkipoikia”)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Enintään 1 kV:n jännitetyöt, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutukseen osallistujilla on oltava voimassa Yleinen sähkötyöturvallisuuskoulutus, jonka suorittamisesta on mennyt enintään 5 vuotta. 

Pien- ja suurjännitteellä jännitetöitä saavat tehdä vain sähköalan ammattihenkilöt, joilla on voimassaoleva, kyseiseen jännitetyöhön soveltuva jännitetyökoulutus. Pienoisjännitteisissä (SELV ja PELV) laitteistoissa jännitteisenä tehtäviä töitä saa tehdä myös sähköalan koulutusta ja työkokemusta omaava opastettu henkilö. Tällaisia henkilöitä ovat eri koulutusasteiden sähköalojen opiskelijat. Opiskelijoiden tulee kuitenkin suorittaa ennen töiden alkua Yleinen sähköturvallisuus- ja jännitetyökoulutus. 

Aikataulu

klo 8.00 - 16.00

Koulutuspaikka

Kokkola

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Valtuutettu sähkötarkastaja Jouni Känsälä VTS 122 tai Sähköturvallisuusasiantuntija Thomas Anderssen.

Kustannukset

375.00 € + 24 % ALV

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Enintään 1 kV:n jännitetyöt? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Apex Automation

Apex Automation - Koneturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskoulutukset

Apex Automation – sähkö- ja koneturvallisuuskouluttajanne

Apex Automation järjestää monipuolisesti laadukkaita sähköturvallisuus- ja koneturvallisuuskoulutuksia. Kouluttajilla on pitkä kokemus sähkö- ja koneturvallisuusasioista sekä hyvä säädöstuntemus. Tarjolla on sähköturvallisuuskoulusta niin maallikoille, opastetuille henkilöille kuin ammattilaisille. Koneturvallisuuskoulutusta löytyy aina perusteista asiantuntijatasoon asti. Sähköturvallisuus Sähkötyöturvallisuuskortti SFS 6002 Sähkötyöturvallisuuskortin kertauskurssi SFS...


Lue lisää kouluttajasta Apex Automation ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Apex Automation

Terminaalikatu 3
67700 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
www.apexautomation.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Enintään 1 kV:n jännitetyöt täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: