Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
Noin 6 kuukautta
1 650 EUR + alv 24 % (yht. 2 046 EUR)
9.5.2022
   
Lähiopetus
Helsinki
Tutkinto
KLT-tutkinto

KLT-tutkinto

KLT-tutkinto on taloushallintoalan asiantuntijatutkinto ja arvostettu merkki ammattitaidosta. Alun perin kirjanpidon ja laskentatoimen tutkintona tunnettu KLT kertoo korkeasta laskenta- ja vero-osaamisen tasosta. Tilitoimisto voi hakea auktorisoiduksi Taloushallintoliiton jäseneksi, jos tilitoimistossa on KLT-tutkinnon suorittanut vastuuhenkilö. Business College Helsingin valmennus KLT-tutkintoon parantaa mahdollisuuksia läpäistä KLT-tutkinnon tentti. Kyseistä valmennusta on toteutettu erinomaisin tuloksin jo vuodesta 1999.

Valmennuksessa KLT-tutkintoon tiiviit valmennuspäivät ja etäopiskelu vuorottelevat oppimisprosessia tukien. Valmennuksen soveltamistehtävät vastaavat sisällöltään ja vaatimustasoltaan KLT-tentin tehtäviä. 

Valmennuspäivissä syvennetään kuhunkin teemaan liittyvää teoriaa ja ratkaistaan aikapaineella uusia tehtäviä, jotka kytketään teoriaan, lainsäädäntöön ja alan ohjeisiin. Päivän päätteeksi tutustutaan seuraavaan teemaan ja tenttikysymyksiin sekä saadaan uudet etätehtävät.

Koulutuksen sisältö

  • Johdantopäivä
  • Kirjanpito ja tilinpäätös
  • Tilinpäätös ja yhtiöoikeus
  • Konsernitilinpäätös ja yritysrakenteet
  • Verotus ja yhtiöoikeus
  • Johdon laskentatoimi
  • Kertauspäivä ja harjoitustentti

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta KLT-tutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Valmennus KLT-tutkintoon on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat läpäistä KLT-tentin ja tulla auktorisoiduiksi KLT-kirjanpitäjiksi tai saada auktorisoinnin omalle tilitoimistolleen. Valmennus sopii erinomaisesti myös kaikille, jotka haluavat syventää ja päivittää kirjanpidon, laskentatoimen ja yritysjuridiikan osaamistaan. 

Tutkinto / todistus

KLT-tutkinto

Kustannukset

Business College Helsingin valmennus KLT-tutkintoon kestää vajaa 6 kuukautta.
KLT-valmennuksen hinta

  • valmennus (6 päivää) : 1 650 € + alv

Hinta sisältää valmennuksen, monipuolisen tehtävämateriaalin ja ohjauksen tenttikirjallisuuden opiskeluun. Lounas ja iltapäiväkahvi sisältyvät hintaan lauantaivalmennuspäivinä.

  • kertauspäivä: 245 € + alv
  • simulaatiotentti: 150 € + alv

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta KLT-tutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Business College Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsingin tarjontaan kuuluvat liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot, perustutkinnot työn ohessa ja aikuisille sekä täydennyskoulutus. Toteutamme joustavasti aikuiskoulutusta, joka mahdollistaa omassa ammatissa kehittymisen, uralla etenemisen tai päätoimisen opiskelun kautta uudelleenkouluttautumisen. Aikuiskoulutus on pääosin omalla työpaikalla tapahtuvaa opiskelua,...


Lue lisää kouluttajasta Business College Helsinki ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Business College Helsinki

Rautatieläisenkatu 5
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bc.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kirjanpidon verkkokurssi

Käytännönläheisen kurssin jälkeen osaat kahdenkertaisen kirjanpidon ja ymmärrät miten tilikauden aikaisesta kirjanpidosta tehdään tilinpäätös.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta KLT-tutkinto täytä seuraavat tiedot:

Mistä haluat lisätietoja? *
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen toteutustavat
Koulutuksen alkamisajankohta
Kustannukset
Hakukriteerit
Hakeminen
Jostain muusta, mistä? (selvennä viestikentässä)