Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Puuseppä, työvoimakoulutus

Edusalo
Yhteenveto
Hoksin mukaan
10.8.2020
Haku päättyy: 17.7.2020
   
Lähiopetus
Salo
Työvoimakoulutus

Puuseppä, työvoimakoulutus

Puuseppä, työvoimakoulutus

Puuseppä, työvoimakoulutus

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle puusepänalan perustiedot ja -taidot alan työtehtäviin. Opiskelussa keskitytään huonekalujen suunnitteluun ja valmistukseen uusiutuvasta ja ekologisesta puumateriaalista. Puusepänalan opintoja voi suunnata esimerkiksi rakennuspuusepän tuotteiden valmistukseen, huonekalujen entisöintiin tai tuotteiden valmistukseen CNC-tekniikan avulla.

Koulutuksen ensisijainen tavoite on parantaa mahdollisuuksiasi työllistyä. Halutessasi voit suorittaa Taideteollisuusalan perustutkinnon (puuseppä) kokonaisuudessaan tai voit valita itseäsi eniten kiinnostavia tutkinnonosia. Puusepäksi valmistuneet työskentelevät puusepänteollisuudessa, rakennus- ja sisustusalalla, itsenäisinä yrittäjinä, alan myyntitehtävissä tai vaikka teattereiden lavastamoissa.

Puusepän ammatillisissa opinnoissa opiskelija perehtyy:

  • puumateriaalin työstötapoihin
  • liitoksiin ja rakenteisiin
  • huonekalujen muotoiluun
  • markkinointiin ja yrittäjyyteen
  • CNC-työstöön
  • CAD-piirtämiseen

Koulutus alkaa 4 vk:n orientoivalla jaksolla jonka aikana kartoitetaan osaaminen sekä soveltuvuus alalle. Kartoitusjakson aikana voit perustelluista syistä päättää koulutuksen.

Sinulle laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS), jossa otetaan huomioon aikaisempi koulutuksesi ja työkokemuksesi. HOKS määrittelee myös koulutuksen keston, maksimi aika on kaksi vuotta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puuseppä, työvoimakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutukseen haetaan TE-toimiston kautta.

Koulutus soveltuu sinulle, joka olet kiinnostunut muotoilusta, sisustuksesta, huonekaluista ja haluat tehdä käsilläsi ja sinulla on työvoimapoliittinen koulutustarve. Työskentelly alalla vaatii huolellisuutta, pitkäjänteisyyttä ja hyvää terveyttä. Opiskelijat koulutukseen valitaan haastattelun perusteella.

Koulutuspaikka

Salon seudun ammattiopisto, Taitajankatu 8, Salo.

Kustannukset

Työvoimakoulutuksen ehtojen täyttyessä koulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puuseppä, työvoimakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Edusalo

Edusalo

Ammatillista osaamista ja työkaluja osaamisen kehittämiseen

Edusalo tarjoaa ammatillisen osaamisen polkuja aikuisille ja osaamisen kehittämisvälineitä työyhteisöille. Oppilaitoksen tärkeimpänä tehtävänä on tuottaa näyttötutkintojen suorittamiseen valmistavaa eri alojen ammatillista koulutusta aikuisille. Edusalossa toteutetaan myös työ- ja elinkeinohallinnon rahoittamaa työvoimakoulutusta sekä työhönvalmennuksia ja uravalmennuksia. Edusalossa voi osallistua myös lupa- ja ammattipätevyyskoulutuksiin ja...


Lue lisää kouluttajasta Edusalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Edusalo

Hyvoninkatu 1
24240 Salo

 Näytä puhelinnumero
www.edusalo.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Puuseppä, työvoimakoulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: