Osa 4: Osallistava keskusteluttaminen

Gutsy Go
Yhteenveto
3 tuntia
5.4.2023 03.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Ihmisryhmä kauniissa maisemassa

Osa 4: Osallistava keskusteluttaminen

Kurssin tavoitteena on vahvistaa osallistujien kykyä tukea ja tehdä näkyväksi nuorten vahvuuksia ja aktiivista toimijuutta sekä positiivista yhteisöllisyyttä

Kurssin käytyäsi osaat:

Tehdä näkyväksi:
-nuorten vahvuuksia
-nuorten toimijuutta
-positiivista yhteisöllisyyttä

Kurssin keskeiset sisällöt:

-Nuoret mediassa
-Myönteinen narratiivi ja uudelleen määrittyminen
-Videon kuvaaminen kännykällä
-Tarina, tunne ja merkityksellisyys
-Yhteisöllisyyden vahvistaminen näkyväksi tekemisen kautta

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Osa 4: Osallistava keskusteluttaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Aikataulu

Koulutus koostuu neljästä itsenäisestä osasta, joista tämä koulutus on neljäs.

Muut koulutuksen osat:

Osa 1: Gutsy Go -menetelmä ja tiimin perustaminen

Osa 2:Yhteisöllinen ja osallistava projektityöskentely

Osa 3: Näkyväksi tekeminen

Yhdessä ne muodostavat kokonaisuuden, joka kattaa keskeisimmät osat Gutsy Go -valmentajakoulutuksesta ja antaa osallistujalle valmiuden soveltaa Gutsy Go -menetelmää työssään nuorten kanssa.

Koulutuksen jokaiseen osaan liittyy itsenäisesti tehtäviä ennakkotehtäviä (1,5 h), ryhmätyöskentelyä sisältävä etäyhteydellä toteutettava koulutus (3 h), sekä omalla työpaikalla toteutettavat oppimistehtävät, niiden reflektointi ja jakaminen verkossa (2,5 h). 

Koulutuspaikka

Gutsy Go:n etäkoulutukset toteutetaan Zoom-ohjelmistolla (selain tai applikaatio).

Huomioithan, että jokaisen osallistujan tulee osallistua koulutukseen omalta laitteelta.  

Varmista lisäksi, että sinulla on koulutuspäivänä pääsy siihen sähköpostiosoitteeseen, joka on annettu ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli teillä on ongelmia Zoom-ohjelmiston käytön suhteen, otattehan yhteyttä hello @ gutsygo.fi

Kouluttaja

Mikko Mäkipää,yleisen ja aikuiskasvatustieteen maisteri, erityisluokanopettaja, koulutusalan yrittäjä. 

Mikko on Gutsy Go -menetelmän asiantuntija ja valmentajakouluttaja, joka on vastannut valmentajien kouluttamisesta ja ohjaamisesta, sekä toimintaviikkojen toteutuksesta ympäri Suomea. Valmentajien mentoroinnin lisäksi Mikko on ohjannut lukuisia nuorten Gutsy Go -tiimejä ja soveltanut menetelmää opetuksessa.

Veera Ikonen,Gutsy Go ry:n toiminnanjohtaja, käsikirjoittaja, ohjaaja, tuottaja, MA

Veera on on ollut kehittämässä menetelmää toiminnan alusta asti ja on ollut mukana vetämässä Gutsy Go -viikkoja ympäri Suomen. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus mediasta - uutisista pitkiin dokumenttielokuviin, reality-formaatteihin ja talk show -ohjelmiin. Veeran käsikirjoittamia ja ohjaamia teoksia on palkittu mm. Koura-palkinnolla ja Tampereen elokuvajuhlilla. Vuonna 2021 hänet palkittiin osana Gutsy Go:n kehittänyttä työryhmää Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla.

Miro Jerohin, näyttämötaiteenpedagogi, teatteri-ilmaisun ohjaaja

Miro on vetänyt nuorten teatteriryhmiä Suomessa ja ulkomailla, ja valmentanut lukuisia nuorten tiimejä Gutsy Go -viikoilla ympäri Suomen. Miro toimii ruotsinkielisen Gutsy Go -toiminnan koordinaattorina Sipoossa ja toimii Gutsy Go -valmentajakouluttajana. 

Heini Salopelto,FM, engl. aineenopettaja, erityisopettaja (yli 20v.), NEPSY-valmentaja. Opettajien ohjaus kolmiportaisen tuen toteutuksessa, opiskelun tuen keinojen, erityisopettajien työhön perehdytyksen ja draamamenetelmien asiantuntija. 

Heini on Gutsy Go -menetelmän pääkouluttaja, ja on ollut mukana kehittämässä menetelmää vuodesta -18. Syksyllä -20 Heinin suunnittelemiin koulutuksiin osallistui 150 pedagogia, jotka toteuttivat toiminnan 1500 kahdeksasluokkalaiselle. 

Pedram Aflatuni,yhteisöpedagogi AMK, musiikkiteatterin AMK, ohjaaja-kuvaaja-leikkaaja. 

Pedram on ollut kehittämässä menetelmää vuodesta 2016 ja on kouluttanut yli 300 valmentajaa ympäri Suomea. Pedram vastaa mediakoulutuksesta ja draamallisten ryhmäpelien kouluttamisesta. Pedram on ohjannut kymmenien nuorten Gutsy Go -tiimien projektien ja videoiden toteutusta. Vuonna 2021 Pedram palkittiin Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla osana Gutsy Go:n kehittänyttä työryhmää. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Osa 4: Osallistava keskusteluttaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Gutsy Go

Gutsy Go

“Ei yksin vaan yhdessä” - koulutus tarjoaa palkitun Gutsy Go -yhteisömenetelmän työkalut opetuksen ja nuorten kanssa toimivien ammattilaisten tueksi. Ilmainen koulutus toteutetaan etänä verkossa. Kouluttajina toimii Gutsy Go:n pedagogien ja media-ammattilaisten tiimi. Neljän koulutusosan sarja tarjoaa nuorten osallisuuden kokemusta vahvistavan...


Lue lisää kouluttajasta Gutsy Go ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Gutsy Go

Sturenkatu 16
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Osa 4: Osallistava keskusteluttaminen täytä seuraavat tiedot: