Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Verkkokurssi: Sähkölaitteiston lämpökuvausraportin laadinta

Sähköinfo Oy
Yhteenveto
1-2 tuntia
130 EUR + alv 24 %
Joustavasti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Verkkokurssi: Sähkölaitteiston lämpökuvausraportin laadinta

Selkeän ja informatiivisen raportin laadinta on tärkeä osa sähkölaitteiston lämpökuvausta. Laadukkaassa raportissa korostuu kuvaajan perehtyneisyys asiaan sekä erityisesti ymmärrys sähköisten komponenttien käyttäytymisestä.

Tässä verkkokurssissa käydään läpi sähkölaitteiston lämpökuvausraportin laadinta. Kurssista opit miten erilaiset sähkölaitteiston viat näkyvät lämpökuvassa, miten kuvia kannattaa käsitellä raporttia varten ja miten raportin rakenne suunnitellaan selkeäksi ja johdonmukaiseksi.

Kurssi on voimassa kuukauden tilausvahvistuksesta ja aukeaa Severi-palveluun heti tilausvahvistuksen saatuasi.

Kurssin sisältö ja toteutus

Kurssi koostuu seuraavista osista:

  • LÄMPÖKUVIEN ANALYSOINTI: Miten erilaiset sähkölaitteiston viat näkyvät lämpökuvassa?
  • KUVIEN KÄSITTELY RAPORTTIA VARTEN: Miten välität kuvasta halutun informaation?
  • RAPORTIN RAKENNE: Miten teen selkeän raportin?

Kurssin läpi käymiseen kuluu aikaa kokonaisuudessaan noin 1-2 tuntia.

Kurssin hyödyt

Lämpökuvausraportti on tarkoitettu laitteiston haltijalle ja hänen on siitä kyettävä tulkitsemaan laitteiston tila ja mahdollisesti tarvittavat korjaustoimenpiteet. Raportin on oltava selkeä ja sieltä on löydyttävä tarpeellinen tieto helposti. Kurssilla saat konkreettisia ohjeita tämän tavoitteen saavuttamiseen.

Myös SETI Oy:llä on vaatimuksia LK-sertifioidun kuvaajan tekemän raportin sisältöön. Kurssin ohjeiden mukaan tehty raportti täyttää myös SETI:n vaatimukset.

Verkkokurssi vapauttaa sinut ajasta ja paikasta – voit opiskella juuri silloin kun sinulle sopii. Voit myös jaksottaa kurssin käymistä oman aikataulusi mukaan. Kaikkia harjoituksia ei ole pakko suorittaa kerralla vaan voit jatkaa aina siitä mihin jäit opintoajan puitteissa.

Kohderyhmä

Verkkokurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat opiskella standardin mukaiset asiat itsenäisesti, helposti ja milloin vain.

Kouluttaja

Kurssiaineiston on laatinut tekninen asiantuntija Henrik Rousku Sähköinfo Oy:stä. Verkkokurssilla kouluttaja ei ole läsnä vaan sisältö käydään läpi itsenäisesti.

Kustannukset

130,00 € (+ alv 24%) normaalihinta

90,00 € (+ alv 24%) jäsenhinta

Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton jäsenet saavat liiton tuotteista jäsenalennuksen. Jäsenhinnat koskevat STUL:n varsinaisia jäseniä, jäsenjärjestöjen jäseniä, yhteistoimintajäseniä sekä tiedotussopimuksen tehneitä oppilaitoksia.

Jäsenyytesi tunnistetaan, kun kirjaudut tilauksen yhteydessä.

Ota yhteyttä

Täyttämällä alla olevan lomakkeen voit kysy Sähköinfolta lisätietoa koulutuksesta tai ilmoittautua koulutukseen. Ilmoittautuminen on alustava, kunnes Sähköinfo vahvistaa sen.

Sähköinfo Oy

Sähköinfo Oy tarjoaa mm. koko sähköalaa hyödyttävää koulutusta

Sähköinfo Oy on sähköistysalan koulutusorganisaatio. Yhtiö hoitaa niin Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton kuin sen jäsenjärjestöjen, kuten Satelliitti- ja antenniliiton, Turva-alan yrittäjien ja Hissiurakoitsijayhdistyksen koulutuspalvelut. Yli puolet osanottajista tulee jäsenistön ulkopuolelta, esim. teollisuudesta, suunnittelutoimistoista ja julkishallinnosta. Suurin koulutusalue on teknispainotteiset kurssit, joilla...


Lue lisää kouluttajasta Sähköinfo Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Sähköinfo Oy

Harakantie 18 B
02600 Espoo

 Näytä puhelinnumero
kauppa.sahkoinfo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,3)
Perustuu 327 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Täyttämällä alla olevan lomakkeen voit kysy Sähköinfolta lisätietoa koulutuksesta tai ilmoittautua koulutukseen. Ilmoittautuminen on alustava, kunnes Sähköinfo vahvistaa sen.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: