Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Lean-myynti-koulutus (3 päivää) ja mentorointi

Taitotalo
Yhteenveto
2 940 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 2 940 EUR)
14.10.2020
   
Tilauksesta
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Lean-myynti-koulutus (3 päivää) ja mentorointi

Lean-myynti mahdollistaa tehokkaan ja reaaliaikaisen oppimisen menestyksistä ja virheistä sekä niiden juurisyistä. Lean-myynti luo yhteisen pohjan parhaiden käytäntöjen jakamiseen koko yrityksessä. Tarjousten voittoprosentin parantamisesta tulee konkreettinen myös esimerkiksi tuotekehitykselle, logistiikalle ja laatutiimille.

Mitä suurempi yritys, sitä arvokkaampaa tämä on!

”Kuinka voitan tarjouksen, joka sisältää tuotteet xxx ja yyy, kun kohderyhmän zzz asiakkaan liikevaihto on 1 M €. Mukana tarjouksessa on tuotteiden lisäksi palvelut ddd ja kilpailemme etenkin www vastaan?”. Kaikki myyjät haluavat vastauksen tähän!

Lisäksi henkilökohtainen datalukutaitosi paranee ja osaat myös soveltaa oppimaasi muihin mittareihin, kuten kannattavuuden parantamiseen.

Investointi tiedon avulla johtamiseen on investointi tulevaisuuteen!

Alla Antin webinraaritallenne aiheesta:

Koulutuksen tavoite

on ymmärtää Lean myynti kokonaisuutena, ja mitä vaaditaan voitettujen/hävittyjen tarjousten analysoinnilta, jotta tietoa voi luotettavasti, laajamittaisesti ja systemaattisesti käyttää tarjousten voittoprosentin kasvattamiseen ja hinnoittelupäätösten tueksi.

Yrityksesi myynnin johtaminen, ohjaaminen ja kehittäminen ottaa ison askeleen kohti tekoälypohjaista tietoon ja analytiikkaan pohjautuvaa toimintamallia.

Koulutuksen aikana rakennat yrityksellesi ”kojelaudan”, jota voit välittömästi käyttää tarjousten voittoprosentin kasvattamiseen.

Lähiopetuspäivien välillä tapahtuva mentorointi varmistaa, että saat siitä juuri sinun yrityksellesi sopivan.

Kokemuksia koulutuksesta

”Lean myynnin koulutusohjelma on jo nyt vaikuttanut yrityksen myyntiin ja ennen kaikkea yrittäjän ajatteluun. Myynnin toimintamallin purkaminen prosessiksi avaa arjen tekemisen tarkasteluun uuden työkalun. Myynnin ja etenkin tarjousten voittamisen yksinkertainen mittaaminen tuo yllättävän helposti dataa, jolla päästään nopeasti juurisyyanalyysien kautta korjaamaan myyntiprosessia – pienen yrityksen näkökulmasta keskeistä on oman toiminnan kehittäminen, ei tieteellinen tarkastelu tai todistelu. Ja tässä koulutusohjelma onnistuu mielestäni erinomaisesti. Projektin aikana First Wave Oy:n tarjousten voittoprosentti nousi huimat 28 %-yksikköä ja sen laskennalliset hyödyt ovat ~52 000 € per vuosi. Yksinyrittäjälle tämä on huikea parannus entiseen”
– Mika Rohula, toimitusjohtaja, First Wave Oy

Kouluttaja

Antti Leijala, PKtehokasyritys Oy, Lean Six Sigma myynnin musta vyö ja pioneeri

antti.leijala@pktehokasyritys.fi

www.pktehokasyritys.fi

https://www.linkedin.com/in/anttileijala/

Lisätietoa koulutuksesta tästä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lean-myynti-koulutus (3 päivää) ja mentorointi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lean-myynti-koulutus (3 päivää) ja mentorointi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lean-myynti-koulutus (3 päivää) ja mentorointi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: