MBA-stipendin hakuaika on käynnissä – lue lisää ja täytä hakemus täällä »

Tutkinto
Ei arviointeja

Lukkoseppämestari, sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
n. 17 kuukautta
Seuraava toteutus
17 lokakuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
n. 17 kuukautta
Seuraava toteutus
17 lokakuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Lukkoseppämestari, sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto

Taitotalo
Haluatko nostaa pätevyytesi tasoa? Onko sinulla laaja kokemus lukitus-/turvasuojaustehtävistä? Oletko ollut mukana lukitus- ja turvajärjestelmien suunnittelussa ja asennuksissa? Erikoisammattitutkinnolla saat vahvistettua ammattipätevyyttäsi ja osaamistasi lukitus-/turvasuojausalan asennustöiden tekemiseen ja johtamiseen sekä esimiestehtäviin.

Sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto, lukkoseppämestari on tarkoitettu lukkosepän ammattitutkinnon suorittaneelle, tai muuten vastaavat tiedot omaavalle, jolla on lisäksi pitkä työkokemus lukitus-/turvasuojausalalta.

Sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto, lukkoseppämestarin koulutuksen suorittanut voi hakea Poliisihallitukselta vastaavan hoitajan pätevyyttä tarvittaessa.

Laki yksityisestä turvallisuuspalveluista (LYTP) 878/2016

12§ Vastaavan hoitajan koulutus
Jos turvallisuusalan elinkeinoluvan haltija harjoittaa ainoastaan turvasuojaustoimintaa, yksityisistä turvallisuuspalveluista annetun lain 77 §:n 1 momentissa tarkoitettuna turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkintoa vastaavana erikoisammattitutkintona pidetään lukkoseppämestarin, sähköyliasentajan tai tieto- ja tietoliikennetekniikan erikoisammattitutkintoa, joka käsittää turvallisuuslainsäädäntöä tai turvallisuusnormeja ja -ohjeita koskevan osan.

Tutkinnon rakenne

Sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto (180 osaamispistettä) muodostuu kaikille pakollisesta tutkinnon osasta (30 osaamispistettä), tutkintonimikekohtaisista tutkinnon osista (6090 osaamispistettä) ja valinnaisista tutkinnon osista (60─90 osaamispistettä).

Tutkinnon rakenne ja sisältö on suunniteltu niin, että lukkoseppämestarilla on yksityisen turvallisuusalan lainsäädännössä (LYTP 1085/2015) määritelty turvasuojaustoimintaa harjoittavan vastaavan hoitajan koulutus (ei vartioimis- eikä järjestyksenvalvonta toiminnassa vastaavana hoitajana).

Pakolliset tutkinnon osat (120 osp)

  • Sähkö- ja automaatioalan työnjohto ja -suunnittelu, 30 osp
  • Turvasuojausprojektien suunnittelu ja toteutus, 60 osp
  • Turvallisuuslainsäädännön ja -normien soveltaminen, 30 osp

Valinnaiset tutkinnon osat (60 osp)                        

  • Myynti- ja toimipistepalveluiden hallinta, 30 osp
  • Palo- ja tilaturvallisuusjärjestelmien asennuksien johtaminen, 30 osp

Tutustu tutkinnon perusteisiin.

Koulutusmuoto ja opiskelijamaksu
Koulutuksen voi osallistua oppisopimuksella. Oppisopimuksen solmimisen keskeisimpiä edellytyksiä on alan työpaikka, jossa voi tehdä tutkinnon mukaisia työtehtäviä.  Ole yhteydessä ja kysy lisää!

Lue oppisopimuksesta tästä.

Tutkintokoulutus
Tutkintokoulutus kestää 1–1,5 vuotta ja sisältää noin 9–10 lähipäivää.

Kysy lisää
kouluttaja Jussi Venäläinen, jussi.venalainen@taitotalo.fi, 050 430 8281

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lukkoseppämestari, sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

17 lokakuuta, 2023

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lukkoseppämestari, sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu