Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Lukkoseppämestari, sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto

Taitotalo
Yhteenveto
n. 22 kuukautta
   
Helsinki
Tutkinto
Taitotalo

Lukkoseppämestari, sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto

Haluatko nostaa pätevyytesi tasoa? Tutkintokoulutuksella saat vahvan lisäosaamisen itsenäiseen turvasuojausalan asennustöiden tekemiseen ja asennustöiden johtamiseen monipuolisissa ympäristöissä sekä esimiestehtäviin. Lukkoseppämestari toimii usein työnjohto- ja suunnittelutehtävissä turvasuojausalan projekteissa.

Sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto, lukkoseppämestari on tarkoitettu lukkosepän ammattitutkinnon suorittaneelle, tai muuten vastaavat tiedot omaavalle, jolla on lisäksi pitkä työkokemus lukitus-/turvasuojausalalta.

20.10.2016/878
Sisäministeriön asetus vartijan ja järjestyksenvalvojan koulutuksesta ja voimankäyttövälineiden koulutuksesta sekä turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijan vastaavan hoitajan koulutuksesta.

12§ Vastaavan hoitajan koulutus
Jos turvallisuusalan elinkeinoluvan haltija harjoittaa ainoastaan turvasuojaustoimintaa, yksityisistä turvallisuuspalveluista annetun lain 77 §:n 1 momentissa tarkoitettuna turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkintoa vastaavana erikoisammattitutkintona pidetään lukkoseppämestarin, sähköyliasentajan tai tieto- ja tietoliikennetekniikan erikoisammattitutkintoa, joka käsittää turvallisuuslainsäädäntöä tai turvallisuusnormeja ja -ohjeita koskevan osan.

Tutkinnon rakenne

Sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto (180 osaamispistettä) muodostuu kaikille pakollisesta tutkinnon osasta (30 osaamispistettä), tutkintonimikekohtaisista tutkinnon osista (6090 osaamispistettä) ja valinnaisista tutkinnon osista (60─90 osaamispistettä).

Tutkinnon rakenne ja sisältö on suunniteltu niin, että lukkoseppämestarilla on yksityisen turvallisuusalan lainsäädännössä (LYTP 1085/2015) määritelty turvasuojaustoimintaa harjoittavan vastaavan hoitajan koulutus (ei vartioimis- eikä järjestyksenvalvonta toiminnassa vastaavana hoitajana).

Pakolliset tutkinnon osat (120 osp)

  • Sähkö- ja automaatioalan työnjohto ja -suunnittelu, 30 osp
  • Turvasuojausprojektien suunnittelu ja toteutus, 60 osp
  • Turvallisuuslainsäädännön ja –normien soveltaminen, 30 osp

Valinnaiset tutkinnon osat (60 osp)                        

  • Myynti- ja toimipistepalveluiden hallinta, 30 osp
  • Palo- ja tilaturvallisuusjärjestelmien asennuksien johtaminen, 30 osp

Tutustu tutkinnon perusteisiin.

Koulutusmuoto ja opiskelijamaksu

Koulutuksen voi osallistua joko oppisopimuksella tai omaehtoisena koulutuksena. Oppisopimuksen solmimisen keskeisimpiä edellytyksiä on alan työpaikka, jossa voi tehdä tutkinnon mukaisia työtehtäviä.  Ole yhteydessä ja kysy lisää!

Lue omaehtoisesta koulutuksesta tästä.

Lue oppisopimuksesta tästä.

Tutkintokoulutus

Tutkintokoulutus kestää 1–1,5 vuotta ja sisältää noin 9–10 lähipäivää.

Kysy lisää
kouluttaja Jussi Venäläinen, jussi.venalainen@taitotalo.fi, 050 430 8281

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lukkoseppämestari, sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lukkoseppämestari, sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lukkoseppämestari, sähkö- ja automaatioalan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: