Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Maaperä- ja jäteympäristöt

Taitotalo
Yhteenveto
1 290 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 290 EUR)
29.9.2021
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
Taitotalo

Maaperä- ja jäteympäristöt

Maaperä- ja jäteympäristöt -erikoistumisala koostuu yleisosiosta ja neljästä matriisista, jotka ovat PIMA-maaperä, pohjavesi, haihtuvat yhdisteet maaperässä ja jätteissä sekä kiinteät jätteet. Koulutuspäivät ja siihen liittyvät ennakkotehtävät painottuvat yleisosion asioihin. Matriisikohtaisiin sisältöihin voi perehtyä verkkomateriaaleilla. Sertifikaatin saamisen edellytys on hyväksytty suoritus yleisosiosta ja ainakin yhdestä matriisista. Kaikkien neljän matriisin suorittaminen on myös mahdollista. 

Kurssi auttaa ymmärtämään maaperä- ja jätenäytteenoton erikoispiirteitä. Kurssilla perehdytään haitta-aineiden kulkeutumiseen maaperässä, edustavan näytteenoton periaatteisiin ja nykyisin käytettäviin näytteenottotekniikoihin. Matriisikohtaisia erikoispiirteet esitellään pääasiassa kurssiin kuuluvilla verkkoaineistoilla, mutta asioita voidaan ottaa esiin myös kurssilla osallistujien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Eri aiheita kouluttavat alansa parhaat osaajat, jotka toimivat käytännössä ympäristönäytteenoton tehtävissä. Tarkemmat pätevyysvaatimukset löytyvät Certin sivuilta. 

Kurssilla käydään kaikki sertifiointikriteerien yleisosion mukaiset asiat luennoiden, demonstroiden ja keskustellen. Lisäksi kurssiin sisältyy ennakkotehtäviä ja kurssimateriaalit verkko-oppimisympäristössä, johon saat tunnukset noin 2–3 kuukautta ennen lähipäiviä.  

Kurssin päätteeksi järjestetään kirjallinen tentti, jonka hyväksytty suoritus on taitovaatimuksien ohella toinen sertifikaatin saamisen edellytyksistä. Tentin yleisosio suoritetaan aina ja oman valinnan mukaan 1-4 matriisia, jotka ovat

  • PIMA-maaperä
  • haihtuvat yhdisteet maaperässä ja jätteissä
  • pohjavesi
  • kiinteät jätteet.

Koulutuksesta hyötyvät ympäristönäytteenottajat, jotka ottavat näytteitä 

  • maaperästä 
  • pohjavedestä 
  • kaatopaikoilta 
  • kiinteästä jätteestä. 

Koulutuksesta hyötyvät myös näytteenoton suunnittelusta ja analyysitulosten raportoinnista vastaavat sekä henkilöt, jotka tarvitsevat ympäristönäytteenottajan sertifikaatin. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maaperä- ja jäteympäristöt, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maaperä- ja jäteympäristöt? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Tietosuojaa sote henkilöstölle

Verkkokoulutuksen avulla tutustut alaan liittyvään tietosuojalainsäädäntöön ja vaatimuksiin. Koulutuksessa käydään läpi myös tietosuojakäytäntöjä ja riskejä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Maaperä- ja jäteympäristöt täytä seuraavat tiedot: