Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakennusalan ammatillinen koulutus maahanmuuttajille (numero 706157)

Taitotalo
Yhteenveto
n. 12 kuukautta
   
Helsinki
Työvoimakoulutus
Taitotalo

Rakennusalan ammatillinen koulutus maahanmuuttajille (numero 706157)

Koulutuksen tavoitteena on, että työllistyt rakennusalalle. Koulutus antaa sinulle valmiudet suorittaa tutkinnon osa tai osia rakennusalan perustutkinnosta. Opiskelun aikana saat perusvalmiudet työskennellä alan töissä itsenäisesti tai työryhmän jäsenenä.

Saat koulutuksen aikana perusvalmiudet työskennellä alan töissä itsenäisesti tai työryhmän jäsenenä. Lisäksi kykenet itsenäisesti valitsemaan oikeat materiaalit, työvälineet ja työtavat monipuolisissa työkohteissa. Ymmärrät myös asiakaspalvelun, taloudellisuuden ja kestävän kehityksen sekä työturvallisuuden ja yrittäjyyden merkityksen.

Koulutus on tarkoitettu

rakennusalasta kiinnostuneille tai pitkäaikaistyöttömille, joilla voi olla jo rakennusalan työkokemusta. Hakijat voivat olla myös alalle tulevia ammatinvaihtajia. Koulutus sopii erityisesti fyysiseen työhön tottuneille, hyvän motivaation ja palveluasenteen omaaville ja itsenäiseen työskentelyyn kykeneville. Alalla toimiminen edellyttää kohtuullisen hyvää terveyttä ja suomen kielen taitoa.

Sisältö

Koulutuksen sisältö muodostuu rakennusalan ammattivaatimuksista, joita sovelletaan opiskelijalle laadittavan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan.

Koulutuksessa hankit sellaiset tiedot ja taidot, että pystyt osaamisesi puolesta työllistymään alan työtehtäviin.

Koulutus sisältää esimerkiksi:

  • Runkovaiheen työt
  • Muuraustyöt
  • Laatoitus
  • Sisävalmistusvaiheen työt
  • Rakennus ja betonointi
  • Korjausrakentaminen

Koulutukseen kuuluu myös alalla tarvittavien korttien (esim. työturvallisuuskortti) suorittaminen sekä opiskelu- että työnhakuvalmennusta.

Koulutuksen aikana opiskelet sovittuja työtehtäviä teoriassa, käytännössä ja työelämässä tapahtuvalla oppimisjaksolla.
 

Toteutus

Valinta koulutukseen suoritetaan hakemusten ja haastattelujen perusteella.

Koulutuksen alussa opiskelijan ammattitaito arvioidaan yksilöllisesti ja arvioinnin pohjalta laaditaan yhdessä hakijan kanssa yksilöllinen suunnitelma tarvittavan ammattitaidon hankkimiseksi sekä mahdollisen tutkinnon suorittamiseksi. Opiskelijalla tulee olla valmius hankkiutua työmaille pääkaupunkiseudun sisällä työelämän oppimisjakson aikana.

Koulutus toteutetaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti monimuoto-opiskeluna, joka sisältää lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua, itseopiskelua sekä työelämässä tapahtuvia oppimisjaksoja. Lähiopetuspäivät ovat arkipäivisin kello 7.30 - 14.00. Koulutukseen kuuluvalla työelämässä tapahtuvalla oppimisjaksolla noudatetaan työnantajan kanssa sovittuja työaikoja.

Valintaperusteet

Opiskelijalla tulee olla hyvä fyysinen kunto, ei työtä haittaavia allergioita eikä korkean paikan kammoa. Suomen kielen taidot tulee olla tasoa A.2.2. Opiskelijalla tulee olla riittävät työelämätaidot ja valmius työskennellä niin itsenäisesti kuin osana työryhmää.

Koulutuspaikka

Taitotalo, Valimotie 8, Pitäjänmäki, Helsinki

Hakeminen

Koulutus on suunnattu TE-toimiston tai kuntakokeilun työttömille tai työttömyysuhan alaisille asiakkaille. Työnhaun tulee olla voimassa.

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen koulutushakemus: www.te-palvelut.fi > Haussa oleva työvoimakoulutus (kirjoita sanahakuun koulutuksen nimi tai numero 706157). Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimiston tai Kuntakokeilun toimipisteessä ennen hakuajan päättymistä. Vaihtoehtoisesti voit jättää paperihakemuksen TE-toimiston tai Kuntakokeilun toimipisteeseen. Hakuaika koulutukseen päättyy 12.8.2022.

Perustele hakemukseesi huolella (miksi juuri sinut pitäisi valita koulutukseen). Hakemusten perusteella valitaan osa hakijoista valintakokeeseen/-haastatteluun. Valintakokeeseen/-haastatteluun tulee erillinen kutsu kouluttajalta puhelimitse tekstiviestillä ja/tai sähköpostilla. Valintakokeen/-haastattelun ajankohta: 25-26.8.2022.

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä voivat olla esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen.

Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Haku päättyy

Haku koulutukseen päättyy 12.8.2022.

Hinta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta tai nettisivuilta https://www.te-palvelut.fi/nain-asioit-kanssamme/te-palvelut/puhelinpalvelut/puhelin-koulutusneuvonta, jossa chat-palvelu ma-pe 9-16.

Tutustu myös muihin Taitotalon työvoimahallinnon koulutuksiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennusalan ammatillinen koulutus maahanmuuttajille (numero 706157), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennusalan ammatillinen koulutus maahanmuuttajille (numero 706157)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Taitotalo

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...


Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Taitotalo

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.taitotalo.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Rakennusalan ammatillinen koulutus maahanmuuttajille (numero 706157) täytä seuraavat tiedot: