Koulutus
Ei arviointeja

Rakentamisen sertifikaatti - märkätilatöiden valvoja

Taitotalo, paikassa Helsinki
Kesto
4 päivää - 11.10.,13.10. ja 26.-27.10.2023
Hinta
1 550 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 550 EUR)
Seuraava toteutus
11 lokakuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
4 päivää - 11.10.,13.10. ja 26.-27.10.2023
Hinta
1 550 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 550 EUR)
Seuraava toteutus
11 lokakuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Rakentamisen sertifikaatti - märkätilatöiden valvoja

Taitotalo
Märkätilatöiden valvojan sertifiointiin valmentava koulutus antaa valmiuksia toimia uudis- ja korjauskohteissa märkätilojen rakennuttamis-, valvonta- ja työnjohtotehtävissä. Saat monipuolista osaamista koordinoida ja valvoa märkätilojen rakennustöitä. Koulutus toteutetaan webinaarina.

Koulutuksen tavoitteena on varmistaa valmiudet toimia märkätilojen rakennus- ja korjaustöiden, kuten vedeneristys-, laatoitus-, putkiasennus-, linjasaneeraus- ja lattiavalutöiden rakennuttamis-, valvonta- ja työnjohtotehtävissä.

Eurofins -sertifikaattia hakevien lisäksi koulutus auttaa erinomaisesti rakentamisen, talotekniikan ja kiinteistöjohtamisen asiantuntijoita, tilaajia, työnjohtajia, valvojia, suunnittelijoita, urakoitsijoita, teknisiä isännöitsijöitä ja kiinteistöpäälliköitä perehtymään korjausrakentamiseen ja sen valvontaan, rakennusfysiikkaan, kosteudenhallintaan, rakennusterveyteen, sisäilmaongelmien hallintaan ja rakenteiden tiiviyden merkitykseen.

Henkilösertifioinnin peruskoulutus- ja työkokemusvaatimukset
Henkilösertifioidulta märkätilatöiden valvojalta edellytetään rakennusteknistä perusosaamista ja riittävää työkokemusta. Jos peruskoulutus on vähintään rakennusmestari tai teknikko, edellytetään henkilösertifioidulta märkätilatöiden valvojalta märkätilarakentamiseen liittyvää työkokemusta vähintään kolmen vuoden ajalta.

Henkilöltä, jolta puuttuu rakennusmestarin tai teknikon tutkinto, edellytetään rakennusalan työkokemusta vähintään 10 vuoden ajalta, josta märkätilarakentamiseen liittyvää työkokemusta vähintään viiden viime vuoden ajalta, ja lisäksi lisäkoulutuksen hyväksyttyä suoritusta (teoriaopetus, harjoitustyö).

Koulutuksen, teoriakokeen ja näytön hyväksytysti suorittanut henkilö voi hakea märkätilatöiden valvojan henkilösertifikaattia www.omasertifikaatti.fi:stä.

Tenttiin on hakeuduttava erikseen taitotalo.fi > Koulutushaku > Rakentaminen ja Infra. Yhden tenttikerran kustannukset sisältyvät koulutuksen hintaan. Näyttökohde on hankittava itse ja sovittava näytön vastaanotosta Ratekon koulutuskoordinaattorin kanssa.

Sisältö

 • Määräykset ja ohjeet
 • Märkätilojen rakenteet, alustat ja asennusolosuhteet
 • Rakennusfysiikka, lämpö- ja kosteustekniikka
 • Kosteusmittaukset ja tulosten tulkinta
 • Levyrakenteiset märkätilat
 • Vedeneristyslevyt
 • Mattomaiset vedeneristeet
 • Nestemuodossa levitettävät vedeneristeet
 • Lattiakaivot ja kaivoliitokset
 • Sähkötyöt märkätiloissa
 • Mittalaitteet
 • Laadunvalvonta
 • Yleisimmät virheet märkätiloissa
 • Märkätilatöiden valvonta, dokumentointi ja raportointi
 • Työturvallisuus
 • Kirjallinen koe
 • Näyttötyö
 • ePerehdytys

Teoriakoulutuksen hinta sisältää koulutuksen, koulutusaineiston ja erillisen teoriakokeen.
Näytön hinta on 580 € pääkaupunkiseudulla. Mikäli näyttö annetaan yli 25 km:n etäisyydellä koulutus-paikasta, hintaan lisätään matka- ja mahdolliset majoituskustannukset sekä tuntiveloitus matka-ajalta. RATEKOn koulutukset ovat arvonlisäverottomia.

Ilmoittautuminen Ratekon sivuilla tai sähköpostilla rateko(at)rateko.fi viimeistään kaksi viikkoa ennen aiottua koulutusajankohtaa. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuneille lähetetään kirjallinen vahvistus ja ohjeet noin viikkoa ennen koulutusta.

Koulutuksesta hyötyvät

Koulutus on suunnattu rakennus- ja urakointiliikkeiden työnjohtajille, vastaaville työnjohtajille ja työpäälliköille sekä teknisille isännöitsijöille, valvojille, rakennuttajille ja rakennustöiden tilaajille.

Lisätietoja
Katariina Heikkinen, koulutusasiantuntija
050 325 0034, katariina.heikkinen@rateko.fi

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakentamisen sertifikaatti - märkätilatöiden valvoja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

11 lokakuuta, 2023

 • Lähiopetus
 • Helsinki

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakentamisen sertifikaatti - märkätilatöiden valvoja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.
Taitotalo
Valimotie 8
00380 Helsinki

Taitotalo – maan laajimmat koulutusmahdollisuudet ammattilaisille, asiantuntijoille ja esimiehille

Taitotalo syntyi, kun AEL ja Amiedu yhdistivät voimansa. Alan suurimpana toimijana Taitotalolla on pitkä historia muuttuvan maailman koulutustarpeisiin vastaamisessa. Koulutustarjonta ja asiantuntijaverkosto on toimialan laajin.  Asiakkuudenhoitomallissa on panostettu siihen, että yrityksille ja opiskelijoille on ainutlaatuiset puitteet kehittää prosessejaan ja käytännön...

Lue lisää kouluttajasta Taitotalo ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu