Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Yhteenveto
2-7 tuntia
Kysy seuraavaa koulutusta
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus

Ensiapukoulutukset

Ensiapukoulutus Uudenmaan Aikuiskoulutus

Ensiapukoulutukset joka tarpeeseen

Ensiapukoulutus antaa perustiedot ja -taidot toimia hätätilanteissa ja sairaustilanteissa. Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus tarjoaa erittäin laajan valikoiman ensiapukursseja.

EFR Emergency response - Ensiapukoulutus

EFR on kansainvälisesti tunnustettu maailmanlaajuinen ensiapukoulutusjärjestelmä. Se antaa samat valmiudet kuin SPR EA 1 tai Hätäensiapukurssi. Ensiapukurssi koostuu kahdesta osasta: Emergency First Response – Hätäensiapu ja Emergency First Response – Ensiavun jatkotoimenpiteet. Yhdessä nämä kurssit sisältävät laajan opetuksen elvytyksestä ja ensiavusta. Lisäksi opetamme taidot käyttää automaattista ulkoista defibrillaattoria (AED) ja antaa lisähappea potilaalle.

Itseopiskelun määrästä riippuen, hätäensiapu ja ensiavun jatkotoimenpiteet kurssit voidaan suorittaa jopa yhdessä illassa. Ensiapukoulutus siis antaa mahdollisuuden oppia päteväksi elvyttäjäksi nopeasti.


EFR ensiapukoulutus sopii kenelle tahansa. Koulutusmateriaali on erittäin laadukas, täysin suomenkielinen kurssimateriaali omassa säilytyskansiossaan. Valittavanasi on myös ensiapupakkauksen sisältävä materiaali, jota voi helposti kuljettaa mukana.

Sähkötapaturmien ensiapukoulutus

Sähkötyöturvallisuusstandardi SFS 6002 edellyttää, että töissä, jotka suoritetaan sähkölaitteistoissa tai niiden läheisyydessä, tulee olla riittävä määrä ensiapukoulutettuja henkilöitä, jotka osaavat antaa ensiapua sähköiskuissa ja palovammojen hoidossa.

Ensiapuvalmiutta koskeva yleissäädös on työturvallisuuslaissa. Tämän lisäksi on erityisesti huolehdittava ensiapuvalmiudesta sähkön aiheuttamien tapaturmien varalta. Tämän takia kaikille sähkötöihin osallistuville sähköalan ammattihenkilöille työnjohdon ja käytönjohdon henkilöt mukaan luettuna sekä näissä töissä avustamaan opastetuille henkilöille on tarpeen antaa ensiapukoulutusta.

SPR Ensiapukoulutus

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus järjestää myös Suomen punaisen ristin ensiapukursseja. SPR-kurssin ohjaajana toimii terveydenhuoltoalan korkeakouluopinnot suorittanut alan ammattilainen, joka on suorittanut myös SPR:n ensiapukouluttajakoulutuksen hyväksytysti.

Ensiapukoulutus kuljettajien jatkokoulutuksena

Hätäensiapukoulutus voidaan pitää myös kuljettajien ammattipätevyyspäivänä. Tällöin kurssissa keskitytään erityisesti tieliikenneonnettomuuksissa usein esiintyviin vammoihin ja niiden ensiaputoimenpiteisiin.

Defibrillaattorin käyttökoulutus PPE-D 2h

PPE-D on elvytyskoulutus, johon on liitetty defibrillaattorin käyttö elvytystilanteissa. Tutkimukset osoittavat, että kammiovärinäpotilaan ennusteen kannalta merkittävässä asemassa ovat nopea hätäilmoitus, elvytyksen aloittaminen ja kammiovärinän hoito defibrilloimalla.

Koulutus on tarkoitettu henkilökunnalle riskikohteissa, joihin on sijoitettu puoliautomaattisia defibrillaattoreita. Tällaisia suurten ihmismäärien kohteita ovat mm. tavaratalot, hotellit ja satamat. PPE-D koulutusta annetaan laitteiden oston yhteydessä, sekä kertauskoulutuksena.

Defibrillaattorin käyttökoulutus sisältää luentoja ja käytännön harjoittelua, ja kestää ryhmän koosta riippuen 2 - 2,5h.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ensiapukoulutukset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Ensiapukoulutuksista kiinnostuneille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ensiapukoulutukset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy - koulutusta työturvallisuuteen ja raskaiden ajoneuvojen kuljettamiseen

Haluatko parasta opetusta? Aiheina mm. työturvallisuus ja raskaan kaluston kuljettaminen

Haetko koulutusta tai yrittämiseen liittyvää ohjausta? Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskuksen toiminta kattaa mm. seuraavat aiheet: työturvallisuus, trukkikortti, tulityökortti, tieturvakortti ja matkailualan sekä sosiaali- ja terveysalan turvakorttikoulutukset. Haluatko tilata yritykseenne motivoivan ja ammattitaitoisen opettajan? Tarvitsetko korkealla työskentelyyn, sukeltamiseen tai säiliötyöskentelyyn lisää osaamista? Oletko...


Lue lisää kouluttajasta Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Uudenmaan Aikuiskoulutuskeskus Oy

Jarrutie 1
00770 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
uakk.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ensiapukoulutukset täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Psykoterapeuttikoulutukset Oulun Yliopistosta

Oulun yliopistosta löydät: Perhe- ja paripsykoterapeutti, traumapsykoterapeutti- ja psykodynaaminen psykoterapeutti -koulutukset.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: