Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Myyntivalmennus: Miksi, miksi myynti tökkii?

Valmennus Vuosikello
Yhteenveto
sopimuksen mukaan
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
sopimuksen mukaan

Verkossa
sopimuksen mukaan
Myyntivalmennus: Miksi, miksi myynti tökkii? / Valmennus Vuosikello

Myyntivalmennus: Miksi, miksi myynti tökkii?

Kutistunut, kaventunut ja käpertynyt ajattelu on mahdollista oikaista ja laajentaa. Koulutuksessa menemme pintaa syvemmälle, myynnin esteiden todellisiin syihin. Menestyäksemme, tarvitsemme yhä enemmän itsetuntemusta ja itsensä johtamisen taitoja. Huipputiimeissä sparraus, tiivis yhteistyö, arvostus ja aktiivinen toimijuus näkyvät työarjessa.

”Miksi samanlaisella osaamisella ja käyttäytymisprofiililla olevista henkilöistä vain toinen saa koko potentiaalinsa käyttöön ja toinen ei?”

– Pankin henkilöstöjohtaja

Myyntikoulutuksen kolmivaiheinen rakenne: Tarvitsemme yhä enemmän valmiuksia toimia ja menestyä muuttuvassa toimintaympäristössä.

  1. Neljän viikon verkkovalmennuksessa tulet tietoiseksi ajattelusi taustalla vaikuttavista myynnin esteistä ja syykentistä. Harjoitusten avulla tunnistat ajattelumallejasi ja luontaisia toimintatapojasi. Opit luomaan uusia ajattelu-, tunne- ja toimintatapoja, joilla voit parantaa asiakkaan kohtaamista, myyntitaitojasi ja tulostasi.
  2. Lähivalmennuspäivissä (tarvittaessa etävalmennus) ratkaisemme myynnin ajankohtaisia ongelmatilanteita harjoitusten avulla. Yhdessä mietityt ratkaisut on helppo ottaa heti käyttöön. Lähivalmennus vahvistaa yhteistä tekemisen tapaa, aktiivisuutta ja sitoutumista. Viemme opittuja asioita ja uusia toimintatapoja työarkeen.
  3. Henkilökohtaisessa valmennuksessa (tarvittaessa etävalmennus) syvennämme verkkovalmennuksen sisältöä. Opit tunnistamaan luontaisia toimintatapojasi, vahvuuksiasi ja kehityskohteita. Opit luomaan uusia ajattelu-, tunne-ja toimintatapoja, joilla voit parantaa myyntitaitojasi ja tulostasi.
  4. Extraa! Suosittelemme, että osallistujat tekevät ennakkoon WorkPlace Big Five Profile™ – analyysin, joka kuvaa kunkin omaan persoonan liittyviä luontaisia toimintatapoja ja mukavuusalueita. Lisääntynyt ymmärrys itsestä ja toisista auttaa ja tukee muutosta, sekä siirtymistä uuden oppimisen alueelle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Myyntivalmennus: Miksi, miksi myynti tökkii?, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Myyntivalmennus sopii erityisesti asiantuntijaorganisaatioille. Tarvitsemme yhä enemmän valmiuksia toimia verkostomaisissa toimintaympäristössä. Tiimeissä, joissa sparraus, tiivis yhteistyö, arvostus ja Can do -asenne vahvistavat tekemistä ja yhteisiä päämääriä.

Kouluttaja

Reijo Mylläri. Johtava teema Reijon toiminnassa on tuottaa ihmisille tuloa ja iloa. Tämän toteuttamista tukee hänen perehtymisensä erilaisten mentaalisten ja tunneperäisten esteiden poistamiseen, sekä tunneälytaitojen kehittämiseen.

Teila Tanner-Heikkilä. Johtava teema Teilan toiminnassa on työelämätaitojen seuraava taso, jossa metataidot tukevat substanssitaitojen rinnalla työn tekemisen tapoja.

Kustannukset

Pyydä tarjous yksilöidystä ratkaisusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Myyntivalmennus: Miksi, miksi myynti tökkii?? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennus Vuosikello

Valmennus Vuosikello – Löydä selkeä tekemisen fokus

Valmennus Vuosikello – löydä selkeä tekemisen fokus

On ilo suunnata tavoitteet ja toiminta seuraavalle yhteistyön, vuorovaikutuksen ja hyvinvoinnin tasolle. Tarvitsemme yhä enemmän taitoa reagoida muutokseen Can do -asenteella - koska voin ja osaan tietoisuudella. Digitalisaatio, automatiikka ja robotiikka tehostavat toimintaa ja rinnalle tarvitaan osaavia ja työstään innostuneita...


Lue lisää kouluttajasta Valmennus Vuosikello ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennus Vuosikello

Kauniaistentie 9 A 5
02700 Kauniainen

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Myyntivalmennus: Miksi, miksi myynti tökkii? täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

webinaarikoulutuksia juuri sinulle!

Tutustu monipuoliseen tarjotaan ja löydä koulutus joko itsellesi tai yrityksesi tarpeisiin!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: