Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

English for project management

Acolad
Yhteenveto
1 670 EUR + alv 24 % (yht. 2 070,80 EUR)
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Verkossa
Koulutus
Acolad

English for project management

Oletko mukana projektissa, jossa projektidokumentaatio ja muu projektityö tehdään englanniksi? Tällä kurssilla perehdytään projektityön tärkeimpiin lauseisiin ja fraaseihin, ja harjoitellaan käytännössä erilaisten projektidokumenttien lukemista ja tuottamista englanniksi.

Kokoa oma ryhmäsi ja aloita opiskelu vaikka heti! Ryhmä kokoontuu virtuaalisesti kerran viikossa tai vaikka useamminkin haluamanne aikana. Koulutuksessa hyödynnetään Acoladin digitaalista opiskelumateriaalia English for Project Work.

Pienryhmä: 3 - 5 opiskelijaa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta English for project management, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Aikataulu

Kurssin kesto: 10 x 90 minuuttia

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta English for project management? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Acolad

Acolad – Ammattitaitoista kielikoulutusta ja kielikursseja työelämän tarpeisiin

Acolad on Euroopan johtava kieli- ja koulutuspalvelutoimittaja ja yksi alansa dynaamisimmista toimijoista. Acolad toimii 14 maassa kolmella mantereella. Sen vahvuuksia on yhtä aikaa globaali ja paikallinen lähestymistapa, minkä ansiosta se on lukuisten kansainvälisten asiakkaiden valinta. Acolad tarjoaa laajan valikoiman kieli-...


Lue lisää kouluttajasta Acolad ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Acolad

Konepajankuja 5 C
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta English for project management täytä seuraavat tiedot: