Esiintymistaidot englanniksi

Acolad
Yhteenveto
Omaan tahtiin
1 060 EUR + alv 24% (yht. 1 314,40 EUR)
Saatavilla
englanti
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Acolad

Esiintymistaidot englanniksi

Pidetäänkö tiimissäsi säännöllisesti esityksiä myös englanniksi? Esittelevätkö myyjänne tuotteitanne ja palveluitanne messuilla tai muissa alan tapaamisissa? Onko esimiesten esiintymistaidoissa parantamisen varaa? Hyvin valmisteltu ja kiinnostava esitys saa kuulijat kiinnostumaan ja pitää heidät mukana alusta loppuun.

Kokoa oma ryhmäsi ja aloita opiskelu vaikka heti! Ryhmä kokoontuu virtuaalisesti kerran viikossa tai vaikka useamminkin haluamanne aikana. Koulutuksessa hyödynnetään Acoladin digitaalista opiskelumateriaalia Presenting in English. Kurssin kesto: 5 x 90 minuuttia Pienryhmä: 3 - 5 opiskelijaa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Esiintymistaidot englanniksi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kustannukset

€980,00 pl. alv

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Esiintymistaidot englanniksi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Acolad

Acolad – Ammattitaitoista kielikoulutusta ja kielikursseja työelämän tarpeisiin

Acolad on Euroopan johtava kieli- ja koulutuspalvelutoimittaja ja yksi alansa dynaamisimmista toimijoista. Acolad toimii 14 maassa kolmella mantereella. Sen vahvuuksia on yhtä aikaa globaali ja paikallinen lähestymistapa, minkä ansiosta se on lukuisten kansainvälisten asiakkaiden valinta. Acolad tarjoaa laajan valikoiman kieli-...


Lue lisää kouluttajasta Acolad ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Acolad

Konepajankuja 5 C
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Esiintymistaidot englanniksi täytä seuraavat tiedot: