Negotiation skills

Acolad
Yhteenveto
1 805 EUR + alv 24% (yht. 2 238,20 EUR)
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Verkossa
Koulutus
Acolad

Negotiation skills

Käykö tiimisi myynti- tai sopimusneuvotteluja englannin kielellä? Negotiation skills -kurssilla hiotaan neuvottelutaitoja englannin kielellä ja harjoitellaan esimerkiksi perustelujen esittämistä, keskustelua ja  erilaisia kokousfraaseja käytännön harjoitusten kautta.
Kokoa oma ryhmäsi ja aloita opiskelu vaikka heti! Ryhmä kokoontuu virtuaalisesti kerran viikossa tai vaikka useamminkin haluamanne aikana. Koulutuksessa hyödynnetään Acoladin digitaalista opiskelumateriaalia English for Negotiations.

Pienryhmä: 3 - 5 opiskelijaa

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Negotiation skills, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Aikataulu

Kurssin kesto: 10 x 90 minuuttia

Kustannukset

1670,00€ + alv

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Negotiation skills? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Acolad

Acolad – Ammattitaitoista kielikoulutusta ja kielikursseja työelämän tarpeisiin

Acolad on Euroopan johtava kieli- ja koulutuspalvelutoimittaja ja yksi alansa dynaamisimmista toimijoista. Acolad toimii 14 maassa kolmella mantereella. Sen vahvuuksia on yhtä aikaa globaali ja paikallinen lähestymistapa, minkä ansiosta se on lukuisten kansainvälisten asiakkaiden valinta. Acolad tarjoaa laajan valikoiman kieli-...


Lue lisää kouluttajasta Acolad ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Acolad

Konepajankuja 5 C
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Negotiation skills täytä seuraavat tiedot: